Yogastudio verwarming

Yogastudio verwarming met HeatXL infrarood panelen

HOTYOGA VERWARMING IS MEER DAN EEN WARMTEBRON

HeatXL is sinds 2008 gespecialiseerd in yogastudio verwarming met infraroodstralen. Het is belangrijk om de yogastudio op een gezonde wijze te verwarmen. 

Wanneer je lessen zoals Hotyoga of Bikram aan jouw leerlingen geeft, maakt de manier van verwarmen een belangrijk deel uit van de beleving. Ouderwetse yogastudio verwarming maakt gebruik van luchtverwarming. Dat zorgt voor een droge lucht en benauwde studioruimte.

Yogastudio verwarming steeds belangrijker

Meer en meer yogastudio’s bieden Bikram en andere Hotyoga vormen aan. Daarom is de wijze van yogastudio verwarming steeds belangrijk. 

De meest succesvolle yogastudio’s zijn meestal uitgerust met een HeatXL hot yogastudio verwarming. Onze glazen infrarood panelen worden aan het plafond van de studio bevestigd. Ze stralen van bovenaf heerlijke aangename warmte.

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

studio amsterdam hotyoga

Yogastudio verwarming in jouw yogaschool?

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram studio

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van een yogastudio verwarming in jouw yogaschool? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij jou langs in de studio.

Onze infrarood hotyoga panelen bijvoorbeeld geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. Omdat een infrarood verwarming geen draaiende onderdelen heeft, zoals een CV installatie, kan er ook weinig kapot gaan. 

Tevens hoef je niet jaarlijks je leidingen te ontluchten of water bij te vullen. Met een infrarood yoga studio verwarming geniet je van een onderhoudsvrij leven. 

Doordat onze infrarood panelen niet de lucht verwarmen, maar direct de objecten en mensen, heb je geen last van lucht verplaatsing. Waardoor je ook geen last hebt van rond zwevende stofdeeltjes of bacteriën.

Efficiënte en energie zuinige vorm van studio verwarmen

HeatXL yogastudio panelen zijn een efficiënte en energie zuinige vorm van om jouw hot yoga ruimte te verwarmen. Doordat de objecten de warmte vasthouden, zoals muren en vloer, kan je met gerust hart de ruimte ventileren zonder veel warmte te verliezen. 

Het menselijk lichaam bestaat hoofdzakelijk uit water. Wanneer men traint in een studio die is voorzien van HeatXL yoga studio verwarming worden de water moleculen in het lichaam verwarmt door de infrarood stralen. 

De infrarood stralen hebben een ontspannende werking op de deelnemers van de yogalessen. Door de warmte heb je minder last van spierpijn of stijve spieren. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Hot Yoga panelen

Kenmerken

Kenmerken van een yogastudio verwarming zijn

– Geen luchtcirculatie en rond zwevende stofdeeltjes.

– Schone lucht. 

– Gelijkmatige verwarming van de yoga studio.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.

– Comfort bij zowel lage als hoge temperaturen.

– Weinig warmte verlies wanneer ramen en deuren worden geopend voor ventilatie.

– Geruisloos en ook geurloos.

– Lage verbruikskosten en geen onderhoud kosten.

HeatXL hot-yoga infrarood verwarming dringt diep in het lichaamsweefsel door waardoor men gemakkelijk transpireert. Meer zweten betekent ook een hogere vet verbranding. Door de hitte verbruik je namelijk meer energie. Door het vele transpireren krijg je tevens een zachtere en schonere huid. 

Onze klanten zijn zeer tevreden met het gebruik van de hoge kwaliteit hotyoga infrarood verwarming. Wij gebruiken enkel en alleen hoogwaardige producten bij het produceren van de infrarood panelen. De HeatXL infrarood verwarming draagt het Duitse TÜV keurmerk.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES