yogastudio verwarming

met infrarood panelen van HeatXL

yogastudio verwarming

yogastudio verwarming

Sinds 2008 is HeatXL gespecialiseed in yogastudio verwarming met infraroodverwarming.

Het is belangrijk uw yogastudio u op een gezonde wijze te verwarmen. Wanneer u lessen zoals Hotyoga of Bikram aan uw leerlingen geeft maakt de wijze van verwarming een belangrijk deel van de beleving uit. Ouderwetse yogastudio verwarming maakt gebruik van luchtverwarming. Dat zorgt voor een droge lucht en benouwde studioruimte.

yogastudio verwarming

 • yogastudio verwarming steeds belangrijker

  Meer en meer yogastudio’s gaan Bikram en andere hotyoga vormen aanbieden. De meest succesvolle yogastudio's zijn meestal uitgerust met een HeatXL hotyoga yogastudio verwarming. Onze glazen infraroodpanelen worden aan het plafond van de studio bevestigd.

 • Verwarming van HeatXL

  HeatXL yogastudio verwarming zal de comfortabele warmte verdelen in de ruimte van de yogastudio. Daar waar HeatXL verwarming hangt, worden de objecten opgewarmd. Met objecten bedoelen we muren, vloer maar ook de yogi’s die uw lessen volgen. De objecten geven vervolgens de warmte weer af in de ruimte hierdoor is infraroodverwarming volkomen veilig.

 • Beste keus yogastudio verwarming

  HeatXl infraroodverwarming zal met yogastudio verwarming eenvoudig temperaturen van 40 graden halen. Onze infraroodpanelen hebben een hoge temperatuur waardoor deze de warmte in precies het juiste spectrum afgeven. HeatXL yogastudio verwarming is ook voor uw yogastudio de beste keus. Neem contact op met onze specialisten voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

HeatXl uw leverancier

yogastudio verwarming in uw yogaschool?

HeatXl hotyoga yogastudio verwarming heeft veel voordelen. Zo zijn deze infraroodpanelen geruisloos en onderhoudsvrij. Na het aanbrengen van dit systeem zult u geen onderhoud aan het systeem moeten uitvoeren.

Met onze infraroodverwarming is er geen directe luchtverplaatsing en stof dwarrelt niet in het rond. HeatXL yogastudio verwarming is een efficiënte en energiezuinige vorm van verwarming voor uw yogastudio. Onze verwarming is onderhoudsvrij en u kunt ventileren zonder veel warmte te verliezen.

Het menselijk lichaam bestaat hoofdzakelijk uit water. Wanneer men traint in een yogastudio die is voorzien van HeatXL yogastudio verwarming zullen onze panelen de watermoleculen in het lichaam verwarmen. Binnen een korte tijd zal het lichaam van uw deelnemers meer ontspannen en de spieren minder stijf zijn. HeatXL infraroodverwarming dringt diep in het lichaamweefsel door waardoor men gemakkelijk kan transpireren.

yogastudio verwarming Compleet systeem
yogastudio verwarming panelen

yogastudio panelen

Speciale infraroodverwarming voor hot yogastudio verwarming.

yogastudio verwarming met thermostaat

Hotyoga Thermostaten

Hoogwaardige hotyoga thermostaten voor aansturing van uw systeem.

verwarming yogastudio schakelkast

schakelsysteem hotyoga

Schakelkasten geproduceerd voor het schakelen van HeatXL panelen.

yogastudio verwarming

Relaitkast hotyoga

HeatXL professionele schakelkast voor yogastudio's

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Kopen bij de importeur

  U koopt direct bij de importeur en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Ruime expertise

  Ons bedrijf is actief met yoga studio verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben voor onze yoga studio verwarming gekozen voor HeatXL. Met deze hotyoga panelen zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio, de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Hotyoga, Brikram en Hot pilates in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool