hotyoga-verwarming-nl-logo

Yoga studio

Yoga studio uitrusten met hot yoga infrarood verwarming

Rust nu jouw yoga studio uit met infrarood verwarming voor hot yoga. Yoga studio hot is heel erg heet. De hoge temperatuur bereik je door middel van de HeatXL infrarood panelen.

Yoga is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Er zijn vele soorten yoga te beoefenen, zoals Hatha-Yoga, Astanga-Yoga, Power-Yoga en Broga. Steeds meer yogastudio’s voegen, naast de traditionele vormen van yoga, ook Hot Yoga of Bikram yoga toe aan hun les aanbod. Een yogastudio versterkt hiermee zijn positie.

Wanneer je Hot-Yoga of Bikram in jouw yoga studio wilt aanbieden, is het verstandig de ruimte op een gezonde en voordelige manier te verwarmen met HeatXL yogapanelen. De meest succesvolle yogastudio’s zijn meestal uitgerust met een HeatXL hot yoga studio infrarood verwarming. Onze glazen infrarood panelen met extra hoge temperatuur worden aan het plafond van de studio bevestigd. Ze stralen van bovenaf heerlijke aangename warmte.

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram yoga verwarming. Wij zorgen dat je yoga studio perfect wordt verwarmt met Hot Yoga infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga, Bikram en Hot Pilates.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+31 (0)165-714107

Mail ons

info@heatxl.com

Kenmerken van een yoga studio infrarood verwarming

– Geen luchtcirculatie en rond zwevende stofdeeltjes.

– Schone lucht.

– Gelijkmatige verwarming van de yoga studio.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.

– Comfort bij zowel lage als hoge temperaturen.

– Weinig warmte verlies wanneer ramen en deuren worden geopend voor ventilatie.

– Geruisloos en ook geurloos.

– Lage verbruikskosten en geen onderhoud kosten.

HeatXL hot yoga infrarood verwarming dringt diep in het lichaamsweefsel door waardoor men gemakkelijk transpireert. Meer zweten betekent ook een hogere vet verbranding. Door de hitte verbruik je namelijk meer energie. Door het vele transpireren krijg je tevens een zachtere en schonere huid.

Hot lessen in jouw yoga studio

Geef hot lessen in jouw studio. De HeatXL yoga studio infrarood panelen verwarmen de objecten in de ruimte waar de panelen gemonteerd zijn. Zoals muren, vloer, yoga matten en mensen. Ze zijn zeer zuinig en efficiënt in gebruik. 

HeatXL hot yoga infrarood panelen worden direct aan het plafond bevestigd. De panelen zijn flinterdun, waardoor het niet eens opvalt dat het warmte panelen zijn. Totdat de verwarming aan gaat en de deelnemers de heerlijke warme infrarood stralen op hun huid voelen. 

Wanneer de yogaruimte hoger is dan 3 meter worden de panelen gependeld aan staaldraad of kettingen. HeatXL infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. De infrarood stralen geven een comfortabele warmte.

HeatXL yogapanelen zijn in staat om jouw yoga studio tot 42 graden op te warmen. Wanneer jouw yoga ruimte voorzien is van onze infrarood verwarming, verwarm je tevens de studio op een gezonde manier. 

Hotyoga beoefenen in een van onze studio’s waar infrarood panelen hangen, is gegarandeerd de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid geregeld. Hotyoga is gezond voor lichaam en geest. In de drukte van alledag is een yogales een moment voor jezelf. 

De infrarood verwarming hot-yoga zorgt ervoor dat de deelnemers tijdens de verschillende yogalessen een constante hoge temperatuur ervaren. Waardoor de effecten van hot yoga zichtbaar zijn.

Yoga studio verwarming

HeatXL is specialist in yoga studio verwarmen met infrarood verwarming. Wil je op een gezonde manier ook jouw yoga studio verwarmen?

Zodat jij in de juiste temperatuur de lessen kan geven zoals hot yoga, Bikram yoga of Hot Pilates. Dan is de hot yoga verwarming een belangrijke schakel in jouw studio.

Yoga studio verwarming met gepatenteerde HeatXL hot yoga infrarood verwarming. Dit is namelijk hét enige perfecte systeem om jouw studio op een veilige manier naar een hoge temperatuur van maar liefst 40 graden te brengen.

Monteer de HeatXL infrarood panelen aan het plafond van de yogastudio. Op deze wijze worden de infrarood stralen gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Met infrarood warmte creëer je de juiste temperatuur, een gezond binnenklimaat en comfortabele warmte.

Yoga studio verwarmen met infraroodpanelen lijkt op de warmtestraling van de zon. Maar dan zonder de schadelijke uv-straling. De unieke HeatXL hot yoga infrarood verwarming verwarmt niet de lucht, maar de objecten en deelnemers in de yogastudio.

De objecten zoals muren, vloer, mensen geven deze warmte vervolgens weer af aan de ruimte. Hierdoor ontstaat een perfect binnenklimaat waardoor verwarmen met HeatXL infraroodverwarming volkomen veilig is.

Onze klanten zijn zeer tevreden met het gebruik van de hoge kwaliteit hot yoga infrarood verwarming. Wij gebruiken enkel en alleen hoogwaardige producten bij het produceren van de infrarood panelen. De HeatXL infrarood verwarming draagt het Duitse TÜV keurmerk.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 2-2
hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 4-2

Verwarmen yoga studio

Het verwarmen van jouw sport ruimte met HeatXL infraroodpanelen gaat geleidelijk. Hiermee creëer je een comfortabele warmte voor alle deelnemers. Door de wellness warmte wordt de bloedsomloop verbeterd. 

Tevens transporteert er meer zuurstof en voedingstoffen door het bloed. Gewrichten en spieren ontspannen en het metabolisme verbetert.

Infrarood yoga studio verwarming van HeatXL zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er is geen risico op gezondheidsgebied. Integendeel, het gezonde klimaat heeft juist een positief effect op de gezondheid, geest en lichaam.

Meer weten over hot yoga infrarood verwarming?

Wil je meer weten over HeatXL hot yoga infrarood verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen je heel gericht advies en een offerte geven om jouw studio te verwarmen met infrarood panelen.

HeatXL hot yoga panelen behaald al sinds 2008 perfecte resultaten in yogastudio’s in de gehele Benelux. Voor ons eindigt de service niet met de koop van onze producten.

Ons doel is dat onze klanten tevreden zijn met onze hot yoga verwarming en dat de deelnemers aan de lessen zich goed voelen bij de hoge temperaturen en gezonde warmte.

HeatXL Hot Yoga infrarood verwarming

Door met HeatXL jouw yoga studio te verwarmen gaan de deelnemers veel zweten. Precies dit effect is wat veel beoefenaars van de diverse hot yoga vormen erg aanspreekt.

De yoga studio verwarming moet goed kunnen worden afgestemd op de vraag van de les. Niet alle hot varianten maken immers gebruik van dezelfde temperatuur.

Verwarm jouw yoga studio door middel van de infraroodrood verwarming van HeatXL. Deze worden aangestuurd met een digitale wifi thermostaat. Daardoor kan je de intensiteit eenvoudig afstemmen op de wensen van de deelnemers en de behoefte tijdens de lessen. 

Door yoga studio verwarming met HeatXL Hot Yoga infraroodpanelen maak je de enige juiste keuze. De HeatXL panelen hebben de juiste afstemming van technische componenten om een maximaal resultaat te behalen.

Veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland maken al gebruik van onze warmtepanelen.

Wij hebben een ruime ervaring in de toepassing en realisatie van hot yoga infrarood verwarming voor studio’s. Dit maakt ons jouw betrouwbare partner voor het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in jouw Hot Yogastudio.

Installeren hot yoga infrarood verwarming

Wil je ook profiteren van de vele voordelen van een yogastudio verwarming in jouw yogaschool? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij jou langs in de studio.

Onze infrarood hot yoga panelen bijvoorbeeld geruisloos, geurloos en onderhoudsvrij. Omdat een infrarood verwarming geen draaiende onderdelen heeft, zoals een CV installatie, kan er ook weinig kapot gaan.

Tevens hoef je niet jaarlijks je leidingen te ontluchten of water bij te vullen. Met een infrarood yoga studio verwarming geniet je van een onderhoudsvrij leven.

Doordat onze infrarood panelen niet de lucht verwarmen, maar direct de objecten en mensen, heb je geen last van lucht verplaatsing. Waardoor je ook geen last hebt van rond zwevende stofdeeltjes of bacteriën.

Efficiënte en energie zuinige vorm van studio verwarmen

HeatXL yogastudio panelen zijn een efficiënte en energie zuinige vorm van om jouw hot yoga ruimte te verwarmen. Doordat de objecten de warmte vasthouden, zoals muren en vloer, kan je met gerust hart de ruimte ventileren zonder veel warmte te verliezen.

Het menselijk lichaam bestaat hoofdzakelijk uit water. Wanneer men traint in een studio die is voorzien van HeatXL yoga studio verwarming worden de water moleculen in het lichaam verwarmt door de infrarood stralen.

De infrarood stralen hebben een ontspannende werking op de deelnemers van de yogalessen. Door de warmte heb je minder last van spierpijn of stijve spieren.