Yoga studio

Yoga studio uitrusten met infrarood verwarming

Rust nu jouw yoga studio uit met infrarood verwarming voor hotyoga. Yoga studio hot is heel erg heet. De hoge temperatuur bereik je door middel van de HeatXL infrarood panelen. 

Yoga studio bezoek neemt toe

Yoga is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Er zijn vele soorten yoga te beoefenen, zoals Hatha-Yoga, Astanga-Yoga, Power-Yoga en Broga.

Hierdoor hebben jouw klanten veel keus aan lesaanbod. Vraag nu meer informatie aan.

Yogastudio verwarming met HeatXL infrarood panelen informatie Bikram Hotyoga hot yoga hot pilates

Yoga studio met hotyoga varianten

Steeds meer yogastudio’s voegen, naast de traditionele vormen van yoga, ook Hot Yoga of Bikram yoga toe aan hun les aanbod. 

Een yogastudio versterkt hiermee zijn positie.
Vraag meer informatie aan bij HeatXL om jouw yoga studio te verwarmen met infrarood.

Hotyoga lessen in jouw studioruimte

Wanneer je Hot-Yoga of Bikram in jouw yoga studio wilt aanbieden, is het verstandig de ruimte op een gezonde en voordelige manier te verwarmen met HeatXL yogapanelen. Wij vertellen je graag waarom.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

hotyoga verwarming

Hot lessen in jouw studio

Geef hot lessen in jouw studio. De HeatXL yoga studio infrarood panelen verwarmen de objecten in de ruimte waar de panelen gemonteerd zijn. Zoals muren, vloer, yoga matten en mensen. Ze zijn zeer zuinig en efficiënt in gebruik. 

HeatXL hotyoga infrarood panelen worden direct aan het plafond bevestigd. De panelen zijn flinterdun, waardoor het niet eens opvalt dat het warmte panelen zijn. Totdat de verwarming aan gaat en de deelnemers de heerlijke warme infrarood stralen op hun huid voelen. 

Wanneer de yogaruimte hoger is dan 3 meter worden de panelen gependeld aan staaldraad of kettingen. HeatXL infrarood verwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. De infrarood stralen geven een comfortabele warmte.

HeatXL yogapanelen zijn in staat om jouw yoga studio tot 42 graden op te warmen. Wanneer jouw yoga ruimte voorzien is van onze infrarood verwarming, verwarm je tevens de studio op een gezonde manier. 

Hotyoga beoefenen in een van onze studio’s waar infrarood panelen hangen, is gegarandeerd de perfecte temperatuur en luchtvochtigheid geregeld. Hotyoga is gezond voor lichaam en geest. In de drukte van alledag is een yogales een moment voor jezelf. 

De infrarood verwarming hot-yoga zorgt ervoor dat de deelnemers tijdens de verschillende yogalessen een constante hoge temperatuur ervaren. Waardoor de effecten van hot yoga zichtbaar zijn.

hotyoga-verwarming-breda
Hotyoga-verwarming-voor-yoga-studio

Hotyoga infrarood panelen van hoge kwaliteit

HeatXL hotyoga infrarood panelen zijn van Duitse makelij, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Sinds 2008 leveren wij hotyoga verwarming in yoga studio opstellingen in Nederland, België en Duitsland. Sinds vorig jaar weten zelfs studio’s uit Frankrijk en Zwitserland ons te vinden. Al deze yogastudio locaties maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit warmte panelen. 

Heb je ook interesse in de toepassing van ons systeem in jouw yogastudio? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je namelijk graag te woord en geven je advies over wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw hot yoga studioruimte!

Yogastudio verwarming van HeatXL?

Hotyoga verwarming van HeatXL zijn speciaal ontworpen voor het op hoge temperatuur brengen van de yoga studio. De warmte panelen verwarmen direct de deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infrarood straling. 

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw yoga studio te verwarmen met infrarood stralen.

HeatXL hotyoga systeem installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten wat ons systeem voor jouw studioruimte kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. 

Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe een HeatXL hotyoga infrarood systeem werkt. Onze specialisten helpen je graag op weg. 

Offerte aanvragen voor hotyoga panelen?

Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw yoga studio, maakt onze specialist een warmteplan van de te verwarmen ruimte. 

In dit plan zijn specifieke zaken rondom de panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates.