yoga studio uitrusten met

infrarood verwarming voor hotyoga

yoga studio hot is hot

yoga studio

yoga studio bezoek neemt toe

Yoga is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Er zijn vele soorten Yoga te beoefenen, zoals Hatha-Yoga, Astanga-Yoga, Power-Yoga, Broga etc. Uw klanten hebben veel keus.

yoga studio

yoga studio met hotyoga varianten

Steeds meer Yogastudio’s gaan naast de traditionele vormen van yoga ook Hot Yoga of Bikramyoga toevoegen aan hun lessen aanbod. Een yoga studio versterkt hiermee zijn positie.

wat is hot yoga met infrarood verwarming

Hotyoga aanbieden in uw studio.

Wanneer u Hot-Yoga of Bikram in uw yoga studio wil gaan aanbieden, is het verstandig de ruimte op een gezonde voordelige manier te verwarmen met HeatXL yogapanelen. Wij vertellen u graag waarom.

yoga studio hotyoga

Hot lessen in uw studio

De HeatXL yoga studio infraroodpanelen verwarmen objecten zoals muren, vloer, Yoga matten en de mensen in de yogastudio waar de panelen bevestigd zijn zuinig en efficient.

verwarming in uw yoga studio

HeatXL hotyoga infraroodpanelen worden aan het plafond bevestigd. Wanneer uw yogaruimte hoger is dan 3 meter worden de panelen gependeld aan staaldraad of kettingen. HeatXL infraroodverwarming geeft een gelijkmatige comfortabele warmte.

HeatXL yogapanelen zijn in staat uw yogastudio tot 42 graden op te warmen. Wanneer uw yoga studio verwarmt is met yoga infraroodverwarming verwarmd u op een gezonde manier. HeatXL hotyoga infraroodpanelen zijn van Duitse makelij.

Sinds 2008 leveren wij hotyoga verwarming in yoga studio opstellingen in Nederland, Belgie en Duitsland. Sinds vorig jaar weten zelfs studio’s uit Frankrijk en Zwitserland ons te vinden. Al deze yogastudio-locaties maken gebruik van ons hoogwaardige kwaliteitspaneel. Heeft u interesse in de toepassing van ons systeem in uw yogastudio? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken

Hotyoga gegevens

yoga studio verwarming van HeatXL?

Het HeatXL hotyoga infraroodpanelen systeem is speciaal gemaakt voor de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct deelnemers en de objecten in uw lesruimte met infraroodstraling. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Meer informatie

HeatXL hotyoga systeem installeren?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten wat ons systeem voor uw studio kan betekenen nemen wij graag uitgebreid de tijd om u uit te leggen hoe het werkt. Neem daarvoor contact op met ons bedrijf. Onze specialisten helpen u graag op weg.

Afspraak maken

Offerte aanvragen voor hotyoga panelen.

Voordat u over kunt gaan tot het kopen van ons systeem voor uw yoga studio maakt u samen met onze adviseur een afspraak voor het maken van een degenlijk plan. In dit plan worden de specifieke zaken rondom panelen maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd.

Offerte aanvragen