Yoga studio verwarmen

Yoga studio verwarmen met infrarood verwarming van HeatXL

HOTYOGA VERWARMING IS MEER DAN EEN WARMTEBRON

HeatXL is specialist in yoga studio verwarmen met infrarood verwarming. Wil je op een gezonde manier ook jouw yoga studio verwarmen? 

Zodat jij in de juiste temperatuur de lessen kan geven zoals hotyoga, Bikram of Hot Pilates. Dan zijn de HeatXL hotyoga infraroodpanelen een belangrijke schakel in jouw studio.

Yoga studio verwarming

Yoga studio verwarming met gepatenteerde HeatXL hotyoga infraroodpanelen. Dit is namelijk hét enige perfecte systeem om jouw studio op een veilige manier naar een hoge temperatuur van maar liefst 40 graden te brengen.

Monteer de HeatXL infrarood panelen aan het plafond van de yogastudio. Op deze wijze worden de infrarood stralen gelijkmatig verdeeld over de ruimte. Met infrarood warmte creëer je de juiste temperatuur, een gezond binnenklimaat en comfortabele warmte. 

Yoga studio verwarmen met infraroodpanelen lijkt op de warmtestraling van de zon. Maar dan zonder de schadelijke uv-straling. De unieke HeatXL hotyoga panelen verwarmt niet de lucht, maar de objecten en deelnemers in de yogastudio.

De objecten zoals muren, vloer, mensen geven deze warmte vervolgens weer af aan de ruimte. Hierdoor ontstaat een perfect binnenklimaat waardoor verwarmen met HeatXL infraroodverwarming volkomen veilig is.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

De ultieme verwarming

Gezonde warmte yoga verwarming

Het verwarmen van jouw sport ruimte met HeatXL infraroodpanelen gaat geleidelijk. Hiermee creëer je een comfortabele warmte voor alle deelnemers. Door de wellness warmte wordt de bloedsomloop verbeterd. 

Tevens transporteert er meer zuurstof en voedingstoffen door het bloed. Gewrichten en spieren ontspannen en het metabolisme verbetert.

Infrarood yoga studio verwarming van HeatXL zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling. Er is geen risico op gezondheidsgebied. Integendeel, het gezonde klimaat heeft juist een positief effect op de gezondheid, geest en lichaam.

Meer weten over infrarood hotyoga verwarming?

Wil je meer weten over HeatXL infrarood hotyoga verwarming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen je heel gericht advies en een offerte geven om jouw studio te verwarmen met infrarood panelen.

HeatXL hot yoga panelen behaald al sinds 2008 perfecte resultaten in yogastudio’s in de gehele Benelux. Voor ons eindigt de service niet met de koop van onze producten.

Ons doel is dat onze klanten tevreden zijn met onze hot yoga verwarming en dat de deelnemers aan de lessen zich goed voelen bij de hoge temperaturen en gezonde warmte.

studio amsterdam hotyoga

Yoga studio verwarming ook voor jouw studio

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram studio

Door met HeatXL jouw yoga studio te verwarmen gaan de deelnemers veel zweten. Precies dit effect is wat veel beoefenaars van de diverse hot yoga vormen erg aanspreekt.

De yoga studio verwarming moet goed kunnen worden afgestemd op de vraag van de les. Niet alle hot varianten maken immers gebruik van dezelfde temperatuur.

Verwarm jouw yoga studio door middel van de infraroodrood verwarming van HeatXL. Deze worden aangestuurd met een digitale wifi thermostaat. Daardoor kan je de intensiteit eenvoudig afstemmen op de wensen van de deelnemers en de behoefte tijdens de lessen. 

Door yoga studio verwarming met HeatXL Hot Yoga infraroodpanelen maak je de enige juiste keuze. De HeatXL panelen hebben de juiste afstemming van technische componenten om een maximaal resultaat te behalen.

Veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland maken al gebruik van onze warmtepanelen.

Wij hebben een ruime ervaring in de toepassing en realisatie van hotyoga infrarood verwarming voor studio’s. Dit maakt ons jouw betrouwbare partner voor het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in jouw Hot Yogastudio.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES