yoga studio verwarmen met

infraroodverwarming van HeatXl

yoga studio verwarmen

yoga studio verwarmen

HeatXL is specialist in yoga studio verwarmen met infraroodpanelen.

Wanneer u op een gezonde manier uw yoga studio wil verwarmen om daar lessen zoals hotyoga Bikram of Pilates sessies te gaan geven, zijn de HeatXL hotyoga infraroodpanelen een belangrijke schakel in uw studio.

yoga studio verwarming

 • Wat doen HeatXL panelen?

  yoga studio verwarmen met pepatenteerde HeatXL hotyoga infraroodpanelen is het perfect systeem om uw studio op een veilige manier naar een temperatuur van tot wel 40 graden te verwarmen. Door HeatXL infraroodpanelen aan het plafond te bevestigen kunt u uw yogastudio op een gezond en gelijkmatig verwarmen.

 • Verwarmen met HeatXL

  Yoga studio verwarmen met infraroodpanelen lijkt op de warmtestraling van de zon. De unieke HeatXL panelen verwarmen de objecten en deelnemers in een yogastudio. De objecten zoals muren, vloer, mensen etc. geven deze warmte vervolgens weer af aan de ruimte. Hierdoor ontstaat een perfect klimaat waardoor verwarmen met HeatXL infraroodverwarming volkomen veilig is.

 • De ultieme verwarming

  Het verwarmen van uw yoga studio met HeatXL infraroodpanelen gaat geleidelijk, hiermee creëert u een comfortabele warmte voor al uw deelnemers. Door de wellness warmte wordt de bloedsomloop verbeterd en transporteert meer zuurstof en voedingstoffen door het bloed. Gewrichten en spieren ontspannen en het metabolisme verbetert.

HeatXl uw leverancier

yoga studio verwarming ook voor uw studio

Door met HeatXL uw yoga studio verwarmen gaan uw deelnemers veel zweten. Precies dit effect is wat veel beoefenaars van de diverse hot vormen erg aanspreekt.

Yoga studio verwarming moet goed kunnen worden afgestemd op de vraag van de les. Niet alle hot varianten maken immers gebruik van dezelfde temperaturen.

Wanneer u uw yoga studio verwarming door middel van infrarood verwarming van HeatXl laat aansturen door een yoga verwarming thermostaat kunt u de intensiteit afstemmen op de wensen van de deelnemers en de behoefte tijdens uw lessen.

Door yoga studio verwarming met HeatXl Hot Yoga infraroodpanelen maakt u een goede keuze. De HeatXL panelen hebben een juiste afstemming van technische componenten om een maximaal resultaat te behalen.

Veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland maken gebruik van onze panelen.

Onze ruime ervaring in de toepassing en realisatie van hotyoga infraroodverwarming voor yogastudio’s maakt ons uw betrouwbare partner in het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in uw Hot Yogastudio..

Hot yoga verwarming Compleet pakket
yoga studio verwarming panelen

Hot yoga panelen

Speciale infraroodverwarming voor hot yoga studio verwarming.

yoga studio verwarmen met thermostaat

Hotyoga Thermostaten

Professionele hotyoga thermostaten voor de sturing van uw panelen.

verwarming yoga schakelkast

schakelkast hotyoga

Schakelkasten geproduceerd voor het schakelen van onze panelen.

yoga studio verwarming

Relaitkast hotyoga

HeatXL professionele schakelkast voor yogastudio's

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Kopen bij de importeur

  U koopt direct bij de producent en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Ruime expertise

  Ons bedrijf is actief met yoga studio verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben voor onze yoga studio verwarming gekozen voor HeatXL. Met deze hotyoga panelen zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio, de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Hotyoga, Brikram en Hot pilates in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool