Yoga Bikram verwarming

Yoga Bikram verwarming infrarood

Yoga Bikram verwarming is zo ontworpen dat hiermee effectief en energiezuinig jouw bikramyoga studio wordt verwarmd. HeatXL Yoga Bikram verwarming verhoogt tevens het warmte comfort.

Yoga infrarood panelen?

De energie zuinige yoga infrarood panelen zijn gemaakt voor gebruik in een professionele omgeving. Vanaf het plafond verwarmen de infrarood panelen met een hoge temperatuur de yoga ruimte.

Yogastudio verwarming met HeatXL infrarood panelen informatie Bikram Hotyoga hot yoga hot pilates

Bikram yoga in jouw studio?

HeatXL bikram yoga verwarming panelen verwarmen de hotyoga studio ruimte tot ver boven 40 graden Celsius op. Al na een paar minuten voelen deelnemers de weldadige warmte afstraling.

Bikram warmte in jouw studio?

HeatXL infrarood panelen verwarmen het lichaam intensief. Deelnemers en yogi’s worden soepel en komen daardoor gemakkelijk in hun asana. Het is een gezonde stralingswarmte en verwarmd optimaal.

Yogastudio verwarming met HeatXL infrarood panelen informatie Bikram Hotyoga hot yoga hot pilates

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

hot-yoga-studio191-amsterdam Bikram Hotyoga hot yoga hot pilates studio

Yoga Bikram comfortabel infrarood

Voor yoga- en bikramstudio’s gebruiken wij onze speciaal ontwikkelde hot yoga infrarood panelen. Deze warmte panelen zijn van Duitse afkomst, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Vele yoga- en bikramstudio’s mochten wij al van deze comfortabel infrarood yoga Bikram verwarming voorzien. Door de hoogwaardige infrarood techniek, die wij gebruiken in de panelen, lopen onze klanten al voor op de markt. 

Onze ruime ervaring in het toepassen en realiseren van deze yoga Bikram verwarming maken ons jouw betrouwbare partner.

De infrarood stralen verwarmen direct de objecten en deelnemers in de les. Daardoor komen de yogi’s dieper in hun Asana houdingen. Tevens gaat het rekken en stretchen beter. Daarnaast heeft men de volgende dag veel minder spierpijn. Dit allemaal dankzij de gezonde en intense infrarood straling. 

Een ander voordeel van HeatXL yoga panelen is dat de opgewarmde lucht niet verplaatst wordt. Geen temperatuur wisselingen en stofverplaatsing meer! 

Met een Yogabikram verwarming geniet je van hoge temperaturen en een schone lucht. 

Yoga Bikram verwarming van hoge kwaliteit

HeatXL Bikram verwarming zijn van Duitse makelij, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Sinds 2008 leveren wij hotyoga panelen in yogastudio opstellingen in Nederland, België en Duitsland. Sinds vorig jaar weten zelfs studio’s uit Frankrijk en Zwitserland ons te vinden. 

Al deze yogastudio locaties maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit warmte panelen. 

Heb je ook interesse in de toepassing van ons systeem in jouw yogastudio? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je namelijk graag te woord en geven je advies over wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw yoga bikramstudio!

Hotyoga-verwarming-arnhem

Infrarood panelen voor bikramstudio?

Yoga infrarood panelen voor Bikram zijn ontworpen en gefabriceerd op de technische wensen van bikramstudio’s. De panelen verwarmen jouw yogi’s en de in de ruimte aanwezige objecten door middel van infrarood straling in het juiste spectrum. Wij vertellen je graag meer over de technische en ook commerciële mogelijkheden.

Infrarood panelen installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten wat ons systeem voor jouw studio kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe HeatXL Bikram infrarood warmte panelen vervolgens werken. Onze specialisten helpen je graag op weg. 

Offerte infraroodpanelen bikram?

Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw yoga studio, stelt onze specialist een installatieplan op van de te verwarmen ruimte. In dit plan worden zaken rondom panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd. Je profiteert van een afgemeten systeem.

hotyoga-verwarming-breda

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates.