Yoga Bikram verwarming

Yoga Bikram verwarming infrarood

Yoga infrarood panelen?

Yoga Bikram verwarming is zo ontworpen dat hiermee effectief en energiezuinig jouw bikramyoga studio wordt verwarmd. HeatXL Yoga Bikram verwarming verhoogt tevens het warmte comfort.

De energie zuinige yoga infrarood panelen zijn gemaakt voor gebruik in een professionele omgeving. Vanaf het plafond verwarmen de infrarood panelen met een hoge temperatuur de yoga ruimte.

HeatXL bikram yoga verwarming panelen verwarmen de hotyoga studio ruimte tot ver boven 40 graden Celsius op. Al na een paar minuten voelen deelnemers de weldadige warmte afstraling.

Bikram warmte in jouw studio?

HeatXL infrarood panelen verwarmen het lichaam intensief. Deelnemers en yogi’s worden soepel en komen daardoor gemakkelijk in hun asana. Het is een gezonde stralingswarmte en verwarmd optimaal.

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Yoga Bikram comfortabel infrarood

Optimale warmte

Voor yoga- en bikramstudio’s gebruiken wij onze speciaal ontwikkelde hot yoga infrarood panelen. Deze warmte panelen zijn van Duitse afkomst, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. 

Vele yoga- en bikramstudio’s mochten wij al van deze comfortabel infrarood yoga Bikram verwarming voorzien. Door de hoogwaardige infrarood techniek, die wij gebruiken in de panelen, lopen onze klanten al voor op de markt. 

Onze ruime ervaring in het toepassen en realiseren van deze yoga Bikram verwarming maken ons jouw betrouwbare partner.

De infrarood stralen verwarmen direct de objecten en deelnemers in de les. Daardoor komen de yogi’s dieper in hun Asana houdingen. Tevens gaat het rekken en stretchen beter. Daarnaast heeft men de volgende dag veel minder spierpijn. Dit allemaal dankzij de gezonde en intense infrarood straling. 

Een ander voordeel van HeatXL yoga panelen is dat de opgewarmde lucht niet verplaatst wordt. Geen temperatuur wisselingen en stofverplaatsing meer! 

Met een Yogabikram verwarming geniet je van hoge temperaturen en een schone lucht. 

studio amsterdam hotyoga

Yoga Bikram verwarming van hoge kwaliteit

Voor jouw studio

HeatXL Bikram verwarming zijn van Duitse makelij, wat garant staat voor hoogwaardige kwaliteit.

Sinds 2008 leveren wij hotyoga panelen in yogastudio opstellingen in Nederland, België en Duitsland. Sinds vorig jaar weten zelfs studio’s uit Frankrijk en Zwitserland ons te vinden. 

Al deze yogastudio locaties maken gebruik van onze hoogwaardige kwaliteit warmte panelen. 

Heb je ook interesse in de toepassing van ons systeem in jouw yogastudio? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je namelijk graag te woord en geven je advies over wat de beste mogelijkheden zijn voor jouw yoga bikramstudio!

De hotyoga verwarming van HeatXL is ook geschikt voor Hot Pilates en Bikram studio’s. Door gerichte warmte is de HeatXL hotyoga infrarood verwarming geschikt voor de hoge temperaturen bij Bikramyoga, maar ook voor de lagere temperaturen in een Hot Pilates studio. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Infrarood panelen voor bikramstudio?

Infrarood verwarming

Yoga infrarood panelen voor Bikram zijn ontworpen en gefabriceerd op de technische wensen van bikramstudio’s. De panelen verwarmen jouw yogi’s en de in de ruimte aanwezige objecten door middel van infrarood straling in het juiste spectrum. Wij vertellen je graag meer over de technische en ook commerciële mogelijkheden.

Hot yoga bij hoge temperaturen

Hot yoga beoefen je bij hoge temperaturen van rond de 40 graden Celsius. Er zijn verschillende soorten yoga varianten, die onder de noemer van hot yoga valt, zoals:

– Hot Pilates

– Hot Vinyasa Yoga

– Hot Yang Yoga

– Bikram Yoga

– Hot Yin Yoga

Bij deze vormen van yoga wordt de binnen temperatuur opgevoerd naar 38 tot 42 graden Celsius. Met daarnaast een luchtvochtigheid van 40 procent. Dit mag je ronduit tropisch noemen. Om deze hoge temperatuur en luchtvochtigheid te bereiken is de HeatXL Hotyoga infrarood verwarming ideaal. 

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES