yoga bikram verwarming

Duits product hoogwaardige kwaliteit

yoga bikram verwarming

yoga bikram verwarming

yoga bikram verwarming?

yoga bikram verwarming is zo ontworpen dat hiermee effectief en energiezuinig uw bikramyoga studio kan worden verwarmd. HeatXL yoga bikram verwarming verhoogt het comfort.

yoga bikram verwarming systeem

yoga infraroodpanelen

yoga bikram verwarming panelen stralen op een hoge temperatuur vanaf het plafond de yogastudio aan. Hierdoor ontstaat een gelijkmatig comfortabele stralingsverwarming in de ruimte.

infraroodpanelen yoga bikram

Bikram yoga in uw studio.

HeatXL bikram yoga verwarmings panelen kunnen uw ruimte indien gewenst ver boven 40 graden opwarmen. Na een paar minuten voelen deelnemers weldadige warmteafstraling.

yoga bikram verwarming studio

Bikram warmte in uw studio?

HeatXL infraroodpanelen verwarmen het lichaam intensief. Deelnemers en yogi's worden soepel en komen gemakkelijk in hun asana. De stralingwarmte is heel gezonde en verwarmd optimaal.

yoga bikram comfortabel infrarood

Voor yoga- en Bikramstudio’s gebruiken wij onze speciaal ontwikkelde Hot Yoga infraroodpanelen. Deze infrarood panelen zijn van Duitse afkomst, kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Vele Yoga- en Bikramstudio’s mochten wij al van deze yoga bikram verwarming voorzien. Door de hoogwaardige infraroodtechniek die wij gebruiken in de panelen lopen onze klanten voor op de markt. Onze ruime ervaring in het toepassen en realiseren van deze Yoga Bikram verwarming maken ons uw betrouwbare partner.

Doordat de Yoga Bikram verwarmingde deelnemers aan uw lessen direct verwarmt, kunnen deze dieper in een houdingen komen. Het rekken en stretchen gaat beter, en men zal de andere dag veel minder spierpijn hebben.

Een ander voordeel van HeatXL yoga Bikram verwarming is dat de opgewarmde lucht niet verplaatst wordt. Geen temperatuurswisselingen en stofverplaatsing meer!

Afspraak maken

yoga bikram verwarming specialisten

infrarood panelen voor bikram

Yoga infrarood panelen voor bikram zijn ontworpen en gefabriceerd op de technische wensen van bikram studio's. De panelen verwarmen uw yogi's en de in de ruimte aanwezige objecten door middel van infraroodstraling in het juiste spectrum. Wij vertellen u graag over de technische en commerciele mogelijkheden.

Meer informatie

infraroodpanelen installeren?

Wanneer u meer interesse heeft in de opties en wilt weten hoe ook uw bikramstudio gebruik kan maken van de warmte van HeatXL bikram infrarood warmtepanelen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze adviseurs maken u graag wijs in de techniek en helpen uw graag op weg. Een kennismakings afspraak is vrijblijvend.

Afspraak maken

Offerte infraroodpanelen bikram.

Voordat u over kunt gaan tot aankoop van ons systeem voor uw studio maakt u samen met een van onze specialst een afspraak voor het maken van een installatieplan. In dit plan worden zaken rondom panelen maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd. Zo profiteert u van een afgemeten systeem.

Offerte aanvragen