wat is hot yoga met

infrarood verwarming

wat is hot yoga verwarming

wat is hot yoga

Wat is hot yoga verwarming?

Hot yoga verwarming is verwarming voor yoga met infraroodpanelen. De houdingen en lessen zijn geïnspireerd op de yogalessen van Bikram Choudhury. Vandaar ook de naam Birkamyoga.

wat is hot yoga houdingen

Wat is hot yoga precies

Wat is hot yoga precies en welke houdingen gebruikt men? Bij hotyoga worden 26 houdingen uitgeoefend in een verwarmde ruimte van ongeveer 38 tot 40 graden Celsius.

wat is hot yoga met infrarood verwarming

Hotyoga aanbieden in uw studio.

De warmte van HeatXL infrarood verwarming zorgt tijdens een hotyoga les dat de deelnemers tijdens hotyoga meer uit hun lijf kunnen halen dan ze normaal voor mogelijk hadden gehouden.

wat is hotyoga bikram

Bikram een kans voor uw studio?

Je mag een les alleen "Bikram" noemen als je een vaste serie houdingen uitvoert. Hot yoga zonder de toevoeging “Bikram” heeft dezelfde voordelen als Bikram, maar geeft u ruimte voor afwisseling.

verwarming voor uw yogastudio

Een goed verwarmde yogaruimte wordt van bovenaf verwarmd met HeatXL Hot Yoga infraroodpanelen. Deze infraroodverwarming werkt intensief op de spieren en zorgt dat uw deelnemers soepeler kunnen bewegen.

Wat is hot yoga zonder HeatXL hotyoga panelen? Steeds meer yogastudio ’s worden uitgerust met HeatXL hotyoga panelen vanwegen de hoge kwaliteit en perfecte technische eigenschappen.

Bent u van plan in uw yogastudio hotyoga lessen toe te voegen aan uw dienstenpakket? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen, onze specialisten helpen u graag op weg

Afspraak maken

Hotyoga gegevens

Wat is hot yoga verwarming van HeatXL?

HeatXL Hotyoga infraroodverwarming systemen zijn speciaal gemaakt voor de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct uw deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Meer informatie

Hoe HeatXL hotyoga verwarming installeren?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten wat is hot yoga verwarming aangevuld met de warmte van HeatXL hotyoga verwarming neem dan eerst contact op met ons bedrijf. Onze specialisten helpen u graag op weg. Een afspraak is vrijblijvend en kost u niets

Afspraak maken

Offerte voor HeatXL hotyoga panelen.

Voordat u over kunt gaan tot het kopen van ons systeem voor uw yogastudio maakt u samen met onze specialst een afspraak voor het maken van een degenlijk plan. In dit plan worden de specifieke zaken rondom panelen maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd.

Offerte aanvragen