hotyoga-verwarming-nl-logo

Warmtepanelen hot yoga

Warmtepanelen yoga studio

Beste infrarood verwarming voor je studio

Warmtepanelen hot yoga uitvoering zijn ideaal voor de hotyoga studio. Door middel van infrarood warmtepanelen worden de yogi’s en objecten in de ruimte verwarmd. Tijdens de les verwarmen de panelen direct de vloer, wanden en deelnemers.

Wat doen warmtepanelen?

Warmtepanelen hot yoga stralen van boven, waardoor jouw studio met de infrarood gelijkmatig wordt opgewarmd. Bij warmtepanelen wordt niet direct lucht verwarmd, waardoor er geen tocht is.

Hotyoga ook in jouw studio?

HeatXL warmtepanelen verwarmen jouw studio tot wel 42 graden Celsius op. Na 10 minuten voel je al de warmte. Het is een comfortabele warmte, welke te vergelijken is met warmte van de zon.

HeatXL kans voor jouw studio?

HeatXL warmtepanelen hot yoga werken intensief op spieren in. Waardoor leerlingen soepel worden en dieper in hun Asana komen. Door de straling van warmtepanelen is de doorbloeding optimaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Warmtepanelen yoga studio

Infrarood panelen

HeatXL is sinds 2008 actief op de markt en heeft voor veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland representatieve projecten gerealiseerd. Door het toepassen van onze hoogwaardige infrarood techniek met warmtepanelen hot yoga uitvoering, lopen deze studio’s al enkele jaren voor op de markt.

Onze grote ervaring in de productie en realisatie van yoga warmtepanelen, maakt ons de betrouwbare partner in het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in jouw yogastudio.

Warmtepanelen voor hot yoga zijn een belangrijke schakel voor de verwarming van jouw yogastudio, sportschool of fitnessruimte. Je wilt een juiste afstemming van de technische componenten om het maximale resultaat te behalen. Neem voor het juiste advies contact op met één van onze specialisten.

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

studio amsterdam hotyoga

Hoge kwaliteit warmtepanelen

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram studio

Onze klanten zijn zeer tevreden met het gebruik van de hoge kwaliteit hotyoga warmtepanelen. Onze infrarood panelen dragen het keurmerk “Made in Germany”. Wij gebruiken enkel en alleen hoogwaardige producten bij de productie van de infrarood panelen. 

De HeatXL infrarood verwarming draagt tevens het Duitse TÜV keurmerk, wat staat voor zeer hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit infrarood warmtepanelen zijn zuinig in gebruik, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. 

De levensverwachting van een paneel dat Made in Germany draagt is ook langer. Hoe langer de levensduur, hoe langer je kan genieten van je investering in de warmte panelen.

De ir panelen van HeatXL zijn enorm duurzaam, zuinig en tevens storingsvrij. Daardoor verdien je je investering snel terug. Verwarmen met infrarood warmtepanelen betekent een zorgeloos, maar warme hotyoga studio!

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Warmtepanelen van HeatXL?

Infrarood verwarming

Warmtepanelen hot yoga uitvoering zijn bedacht en speciaal gemaakt met het oog op de verwarming van een yogastudio. 

De panelen verwarmen direct de deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infrarood straling.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw yoga studio te verwarmen met warmtepanelen.

Als je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook jouw studio kan profiteren van de hoge temperatuur van HeatXL hot yoga warmtepanelen? 

Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe een HeatXL hotyoga infrarood systeem werkt. 

Voordat je over gaat tot aankoop van ons systeem voor jouw studio, maak je samen met een van onze specialist een afspraak voor het maken van een installatieplan. 

In dit plan worden zaken rondom panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES