Warmtepanelen hot yoga

Warmtepanelen hot yoga studio

Warmtepanelen hot yoga uitvoering zijn ideaal voor de hotyoga studio. Door middel van infrarood warmtepanelen worden de yogi’s en objecten in de ruimte verwarmd. Tijdens de les verwarmen de panelen direct de vloer, wanden en deelnemers.

Wat doen warmtepanelen?

Warmtepanelen hot yoga stralen van boven, waardoor jouw studio met de infrarood gelijkmatig wordt opgewarmd. Bij warmtepanelen wordt niet direct lucht verwarmd, waardoor er geen tocht is.

Hotyoga ook in jouw studio?

HeatXL warmtepanelen verwarmen jouw studio tot wel 42 graden Celsius op. Na 10 minuten voel je al de warmte. Het is een comfortabele warmte, welke te vergelijken is met warmte van de zon.

HeatXL kans voor jouw studio?

HeatXL warmtepanelen hot yoga werken intensief op spieren in. Waardoor leerlingen soepel worden en dieper in hun Asana komen. Door de straling van warmtepanelen is de doorbloeding optimaal.

Warmtepanelen ook goed voor jouw studio

HeatXL is sinds 2008 actief op de markt en heeft voor veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland representatieve projecten gerealiseerd. Door het toepassen van onze hoogwaardige infrarood techniek met warmtepanelen hot yoga uitvoering, lopen deze studio’s al enkele jaren voor op de markt.

Onze grote ervaring in de productie en realisatie van yoga warmtepanelen, maakt ons de betrouwbare partner in het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in jouw yogastudio.

Warmtepanelen voor hot yoga zijn een belangrijke schakel voor de verwarming van jouw yogastudio, sportschool of fitnessruimte. Je wilt een juiste afstemming van de technische componenten om het maximale resultaat te behalen. Neem voor het juiste advies contact op met één van onze specialisten.

Hoge kwaliteit warmtepanelen

Onze klanten zijn zeer tevreden met het gebruik van de hoge kwaliteit hotyoga warmtepanelen. Onze infrarood panelen dragen het keurmerk “Made in Germany”. Wij gebruiken enkel en alleen hoogwaardige producten bij de productie van de infrarood panelen. 

De HeatXL infrarood verwarming draagt tevens het Duitse TÜV keurmerk, wat staat voor zeer hoge kwaliteit. Hoge kwaliteit infrarood warmtepanelen zijn zuinig in gebruik, waardoor je bespaart op de verbruikskosten. 

De levensverwachting van een paneel dat Made in Germany draagt is ook langer. Hoe langer de levensduur, hoe langer je kan genieten van je investering in de warmte panelen.

De ir panelen van HeatXL zijn enorm duurzaam, zuinig en tevens storingsvrij. Daardoor verdien je je investering snel terug. Verwarmen met infrarood warmtepanelen betekent een zorgeloos, maar warme hotyoga studio! 

Yogaverwarming specialisten

Warmtepanelen van HeatXL?

Warmtepanelen hot yoga uitvoering zijn bedacht en speciaal gemaakt met het oog op de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct de deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infrarood straling.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden om jouw yoga studio te verwarmen met warmtepanelen.

Warmtepanelen installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook jouw studio kan profiteren van de hoge temperatuur van HeatXL hot yoga warmtepanelen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom.

Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe een HeatXL hotyoga infrarood systeem werkt. 

Offerte warmtepanelen hot yoga?

Voordat je over gaat tot aankoop van ons systeem voor jouw studio, maak je samen met een van onze specialist een afspraak voor het maken van een installatieplan. In dit plan worden zaken rondom panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd.

Onze specialisten helpen je graag op weg. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw studio ruimte.