Warmtepanelen hot yoga

Duits product hoogwaardige kwaliteit

Warmtepanelen hot yoga

warmtepanelen hot yoga

Warmtepanelen hot yoga?

Warmtepanelen hot yoga uitvoering zijn ideaal voor de hotyoga studio. Er worden met warmtepanelen mensen verwarmd. Tijdens de les verwarmen panelen de vloer en deelnemers direct.

warmte panelen hotyoga

Wat doen warmtepanelen

Warmtepanelen hot yoga stralen van boven, waardoor uw studio met de infrarood gelijkmatig wordt opgewarmd. Bij warmtepanelen wordt niet direct lucht verwarmd er is geen trek

warmtepaneel hot yoga

Hotyoga ook in uw studio.

HeatXL warmtepanelen kunnen uw studio tot wel 42 graden opwarmen. Na 10 minuten kan men de warmte al voelen. Het is een comfortabele warmte, te vergelijken met warmte van de zon.

warmtepanelen hotyoga

HeatXl kans voor uw studio?

HeatXL warmtepanelen hot yoga werken intensief op spieren in. Waardoor leerlingen soepel worden en dieper in hun asana komen. Door de straling van warmtepanelen zal doorbloeding optimaal.

warmtepanelen ook goed voor uw studio

HeatXL is sinds 2008 actief op de markt en heeft voor veel yogastudio’s in Nederland,België en Duitsland representatieve projecten gerealiseerd. Door het toepassen van onze hoogwaardige infraroodtechniek met warmtepanelen hot yoga uitvoering. lopen deze studios al enkele jaren voor op de markt.

Onze flinke ervaring in de productie en realisatie van yoga warmtepanelen maakt ons de betrouwbare partner in het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in uw yogastudio.

Warmtepanelen voor hot yoga zijn een belangrijke schakel voor de verwarming van uw yogastudio, sportschool of fitnessruimte. U wilt een juiste afstemming van de technische componenten om het maximale resultaat te behalen. Neem voor het juiste advies contact op met een van onze specialisten.

Afspraak maken

yogaverwarming specialisten

Warmtepanelen van HeatXL

Warmtepanelen hot yoga uitvoering zijn bedacht en speciaal gemaakt met het oog op de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct uw deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

Warmtepanelen installeren?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook uw studio kan profiteren van de warmte van HeatXL hot yoga warmtepanelen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze specialisten helpen u graag op weg. Een afspraak is vrijblijvend en kost u niets

Afspraak maken

Offerte warmtepanelen hot yoga.

Voordat u over kunt gaan tot aankoop van ons systeem voor uw studio maakt u samen met een van onze specialst een afspraak voor het maken van een installatieplan. In dit plan worden zaken rondom panelen maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd.

Offerte aanvragen