Verwarming yoga

INFRAROOD PANELEN

SPECIALE HOTYOGA VERWARMING

Verwarming yoga studio met HeatXL hotyoga infraroodpanelen. Een yoga studio verwarm je eenvoudig en snel met de speciale infrarood panelen. De Hotyoga panelen worden geleverd door HeatXL en zijn speciaal gemaakt om een yoga studio in korte tijd te verwarmen naar een hoge temperatuur.

Yoga studio verwarming met HeatXL. Hotyoga en Bikram zijn de snelst groeiende yogavormen. HeatXL heeft daarom speciale infrarood verwarming voor yoga studio’s ontwikkeld. De infrarood panelen geven een efficiënte en stabiele warmte af.

De hotyoga infrarood verwarming van HeatXL zorgt tevens dat de bloedsomloop van de deelnemers aan de hotyoga lessen sneller gaat. Door jouw studio te verwarmen met infrarood panelen bereik je namelijk de juiste hoge temperatuur en luchtvochtigheid. 

De warmte afgifte kan je vergelijken met de warme stralen van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. De infrarood straling van HeatXL studio verwarming wordt opgenomen in het lichaam en dringen diep door. Dit geeft een aangenaam en warm gevoel. 

 

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Leniger met HeatXL

Gezonde warmte yoga verwarming

Doordat de warme infraroodstralen je lichaam raken zijn je spieren in optimale stretch conditie. Daardoor ben je leniger en heb je meer flexibiliteit wat je helpt bij de yoga oefeningen. 

Tevens herstelt het lichaam sneller na een intensieve hotyoga les. De luchtvochtigheid in de ruimte hoeft veel minder hoog te zijn om toch flink te kunnen zweten. Hierbij ontgift ook het lichaam. Door jouw studio te verwarmen met yoga infrarood verwarming verbranden de deelnemers tevens extra veel calorieën. 

Yoga infrarood verwarming nader toegelicht

De yoga infrarood verwarming van HeatXL doet zijn werk geruisloos tijdens de hotyoga les. Hierdoor is er geen sprake van storende omgevingsgeluiden. 

HeatXL hotyoga verwarming heeft een snelle en efficiënte opwarmtijd. Naast de lage aanschafkosten zijn ook de verbruikskosten zeer laag.

Met HeatXL infrarood verwarming voor yoga vindt er geen lucht circulatie plaats, doordat de ir stralen heel gericht warmte afgeven. Niet de lucht wordt verwarmd, maar de objecten in de studioruimte. Zoals de muren, vloeren en ook de deelnemers.

Hoge temperaturen bereik je eenvoudig en in een korte periode met de infrarood panelen van HeatXL. In mum van tijd is de studio op 40 graden Celsius. De perfect temperatuur voor de hot yoga les. 

HeatXL infraroodpanelen zijn volkomen veilig. Dezelfde techniek wordt zelfs gebruikt om vroeggeboren baby’s te verwarmen.

De panelen worden eenvoudig aan het plafond gemonteerd en met een stekker op een elektrisch net aangesloten. De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van een hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. 

 

studio amsterdam hotyoga

Meer weten over Hotyoga?

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram

Wil je meer weten over het verwarmen van jouw yogastudio door infrarood panelen? Of met een adviseur spreken? Dat is heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers. Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel. 

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarode warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. 

Uiteraard kunnen we ook bij jou in de yogastudio langskomen, zodat we gelijk een op maat gemaakte offerte kunnen geven. 

Complete yoga verwarming professioneel systeem

Verwarming yoga panelen:

Speciale infrarood verwarming voor jouw yoga studio. De glazen infrarood panelen zijn gemaakt van een hoogwaardige en permanente hittebestendige ESG veiligheidsglas. Net zoals het frame zijn ze verkrijgbaar verschillende kleuren. Standaard worden geleverd in wit of zwart en mat of glans.

Verwarming thermostaten:

Professionele hotyoga thermostaten voor de sturing van jouw infrarood studio verwarming. De infrarood panelen zijn regelbaar door middel van een geïntegreerde en op afstand te bedienen thermostaat. 

Switch verwarming yoga:

Schakelsysteem voor het schakelen van verwarming yoga.

Relaiskast hotyoga:

HeatXL schakelkast voor yogastudio verwarming. De relaiskasten van HeatXL zijn van hoge kwaliteit met behoud van een scherpe prijs. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Waarom HeatXL?

Infrarood panelen

1. Koop bij de fabrikant:

Je koopt direct bij de producent en krijgt maatwerk geleverd.

2.Ruime expertise:

Sinds 2008 is ons bedrijf al actief met hotyoga verwarming. We hebben daardoor veel ervaring.

3.Veel referenties:

Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, België en ver daarbuiten.

Ontwikkeling verwarming yoga

Na de start met de productie van onze hotyoga verwarming in 2008 zijn wij misschien nog niet de grootste in de Europa, maar we timmeren hard aan de weg om dit te bereiken. We zijn in ieder geval al de beste en grootste in de Benelux. Het groeiende aantal klanten in Nederland, België en ook Duitsland is daarvan het bewijs. 

Een tevreden klant is onze beste advertentie. Dat is onze visie en dat is waar wij voor staan. Wij leveren hoge kwaliteit producten met de beste en betrouwbaarste service. 

De verwarming van een yogastudio met hot yoga verwarming, heeft een diepere lading dan alleen het technisch verwarmen van de yoga ruimte. Het is een totaalbeleving van de yoga les en de comfortabele warmte. 

Wij zien de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze hotyoga verwarming. Dat geeft ons de extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en beter te worden. Want zoals elke onderneming startte wij met een droom, namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES