Verwarming yoga met

hoogwaardige infraroodpanelen

verwarming yoga

verwarming yoga

Verwarming yoga met HeatXL hotyoga infraroodpanelen.

Verwarming voor yoga, doet men met speciale infraroodpanelen voor studio gebruik. Hotyoga panelen worden geleverd door HeatXL en zijn gemaakt om een yogastudio in korte tijd te verwarmen naar een hoge temperatuur.

infrarood panelen

 • yoga studio verwarming met HeatXL

  Hotyoga en Bikram zijn de snelst groeiende yogavormen. HeatXL heeft speciale infrarood verwarming voor yoga studio's. ontwikkeld. De infraroodpanelen geven efficiënte en stabiele warmte af.

 • professionele studio verwarming

  De hotyoga infraroodverwarming van HeatXL zorgt dat de bloedsomloop van de deelnemers aan de lessen van uw studio sneller gaat. Je kunt de warmteafgifte vergelijken met de warmtestraling van de zon. De infraroodstraling van HeatXL verwarming wordt opgenomen in het lichaam en dringen diep door.

 • Leniger met HeatXl

  Ook wordt de flexibiliteit van uw deelnemers verbeterd en zal het lichaam sneller herstellen na een les. De luchtvochtigheid in de ruimte hoeft veel minder hoog te zijn om toch flink te kunnen zweten. Hierbij ontgift het lichaam. Door uw studio te verwarmen met yoga infraroodverwarming worden extra calorieën verbrandt.

Yoga verwarming

verwarming yoga nader toegelicht

De infraroodverwarming van HeatXL doet zijn werk geruisloos tijdens de hotyoga les.

Hierdoor is er geen sprake van storende omgevingsgeluiden. HeatXL hotyogaverwarming heeft een snelle en efficiënte opwarmtijd en naast een lage investering zijn ook de verbruikskosten zeer laag.

Met HeatXL infrarood verwarming voor yoga heeft u geen verplaatsing van de lucht en het geeft gerichte warmte af. Temperaturen worden gemakkelijk tot zelfs 40graden gehaald. Bij de verwarming met infrarood panelen in de yoga les. HeatXL infraroodpanelen zijn volkomen veilig. Dezelfde techniek wordt zelfs gebruikt om te vroeg geboren baby’s te verwarmen.

De panelen worden eenvoudig aan het plafond gemonteerd en met een stekker op een elektrisch net aangesloten.De verwarming is verkrijgbaar in glaspanelen. Laat u goed adviseren door onze specialisten voor u een keuze maakt voor de verwarming van uw yogastudio.

Complete yoga verwarming Professioneel systeem
verwarming yoga

verwarming yoga panelen

Speciale infrarood verwarming voor uw yoga studio.

verwarming yoga thermostaat

Verwarming Thermostaten

Professionele hotyoga thermostaten voor de sturing van uw verwarming.

yoga verwarming schakelkast

Switch verwarming yoga

Schakelsysteem voor het schakelen van verwarming yoga.

yoga verwarming relaitkast

Relaitkast hotyoga

HeatXL schakelkast voor yogastudio verwarming

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Koop bij de fabrikant

  U koopt direct bij de producent en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Ruime expertise

  Ons bedrijf is actief met hotyoga verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben onze studio uitgerust met het hotyoga infrarood verwarming van HeatXL. Hiermee zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Hotyoga, Brikram en Hot pilates in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool