Verwarming hot pilates

Verwarming hot pilates studio

Verwarming hot pilates studio is na verwarming van een yoga bikram studio de nieuwste trend. Fitness studio’s introduceren steeds vaker hot pilates lessen waarbij de ruimte is verwarmd met infrarood verwarming.

HeatXL focust zich op de verwarming van de verschillende hot sporten in de Benelux. Hot Pilates ruimtes is één van onze specialiteiten met de ontwikkeling van warmtepanelen hotpilates.

Verwarming hotpilates en yogalessen tot in de perfectie regelen op 35 graden Celsius. Dat is mogelijk met de HeatXL infrarood panelen. Deze warmte panelen worden geleidelijk warm en zijn zuinig in verbruik. 

HeatXL ook in jouw studio? Onze HeatXL hotpilates infraroodverwarming voor pilates studio’s werkt intensief in op de spieren. Daardoor voelen leerlingen zich soepeler en komen ze gemakkelijk in de pilates houding en bewegingen.

De beste verwarming hot pilates met HeatXL

Welke heater is het beste om jouw hot pilates ruimte te verwarmen? Om een hot pilates ruimte efficiënt te verwarmen gebruik je HeatXL infraroodpanelen voor hotyoga studio’s. 

Deze verwarming verwarmt de ruimte geleidelijk aan tot de gewenste temperatuur van bijvoorbeeld 35 graden Celsius is bereikt. Doordat onze verwarmingsvorm de objecten in de hot pilatesruimte verwarmt ervaren de deelnemers een gelijkmatige warmte comfort.

Het warmte oppervlak van de HeatXL infrarood panelen lopen op tot maximaal 190 graden Celsius. De warmte van de yogapanelen is gebaseerde op het principe van de zon. Zoals de zon de aarde verwarmt, verwarmen de infrarood stralen de objecten en mensen in de ruimte. 

De infraroodgolven raken de huid en de warmte wordt vervolgens door het lichaam opgenomen. De verwarming is geurloos, geruisloos en daarnaast volkomen veilig. 

HeatXL verwarming hotpilates is energiezuinig en dus goed voor het milieu. De verwarming voor de hotpilates ruimte wordt aan het plafond bevestigd, waardoor er een brede oppervlakte straling is. Mocht de hot pilatesruimte hoger zijn dan drie meter, dan worden de warmtepanelen gependeld aan staaldraad of kettingen.

Met het bekender worden van hot varianten op bestaande sporten, weten ook steeds meer sportscholen en yoga studio’s de weg naar ons bedrijf te vinden. Heb jij ook interesse in deze vorm van zuinig en gezond verwarmen van jouw hotpilates studio? Neem dan contact met ons op. Wij leggen je graag alles uit over onze hoogwaardige verwarmingssysteem. 

Verwarming hot pilates gegevens van HeatXL

De hot pilates panelen zijn speciaal gemaakt met het oog op verwarmen van een pilates studio of hot yoga ruimte. De warmtepanelen verwarmen direct de deelnemers en de objecten in de lesruimte door middel van infraroodstraling. Wij brengen je graag in contact met referenties en vertellen je over de opties voor jouw studio.

Hot verwarming installeren?

Wanneer je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden en ook wilt weten hoe jouw studio kan genieten van de zuinige comfort straling van HeatXL hot pilates infrarood panelen? Neem dan contact op met ons bedrijf. Onze specialisten vertellen je graag waarom zoveel studio’s kiezen voor HeatXL en helpen je ook graag op weg.

Offerte verwarming hotpilates?

Voordat je over gaat tot aanschaf van onze infrarood studio verwarming, maak je samen met één van onze adviseurs een afspraak op locatie voor het opzetten van een plan van aanpak. Hierbij worden technische zaken met betrekking tot de verwarming goed uiteengezet. Ook bijkomende zaken zoals isolatie worden doorgenomen.

Kenmerken van verwarming hot pilates

– Geen luchtcirculatie en rond zwevende stofdeeltjes. 

– Schone lucht en gezond binnen klimaat.

– Gelijkmatige verwarming van de yoga studio.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.

– Comfort bij zowel lage als hoge temperaturen.

– Weinig warmte verlies tijdens ventileren van studio ruimte.

– Geruisloos en ook geurloos.

– Lage verbruikskosten en geen onderhoud kosten.