verwarming hot pilates

Infraroodpanelen van Duitse kwaliteit

verwarming hot pilates

verwarming hot pilates

verwarming Hot pilates studio?

verwarming hot pilates studio is na verwarming van een yoga bikram studio de nieuwste trend. Fitness studio's introduceren steeds vaker hot pilates verwarming in hun studio.

verwarming van een hot pilates studio

Pilates verwarming panelen

HeatXL focust zich op de verwarming van de verschillende hot sporten in de Benelux. Pilates is een van onze specialiteiten met de ontwikkeling van verwarming hot pilates.

verwarming hotpilates infraroodpanelen

verwarming Pilates laag vebruik

verwarming hot pilates en yogalessen tot in de perfectie regelen op circa 35 graden. Hiervoor worden HeatXL infraroodpanelen gebruikt. Deze warmtepanelen worden geleidelijk warm.

verwarming hot pilates met panelen

HeatXl ook in uw studio?

HeatXL hot pilates infraroodverwarming voor Pilates studio's werkt intensief in op de spieren hierdoor voelen leerlingen zich soepeler en komen gemakkelijk in hun houding en beweging.

Verwarming hot pilates met HeatXL

Welke verwarming gebruikt u het best voor Hot Pilates? Om een Hot Pilatusruimte te verwarmen gebruikt men HeatXL infraroodpanelen voor yogastudio's. Deze verwarming verwarmt de ruimte geleidelijkaan op tot de gewenste temperatuur van bijvoorbeeld 35 graden Celcius. Doordat u met onze verwarmingsvorm de objecten in de Hot Pilatesruimte verwarmt ervaart men een gelijkmatige comfortwarmte.

HeatXL verwarmingspanelen zelf hebben een paneeltemperatuur van ongeveer 190 graden. De verwarming met HeatXL yogapanelen lijkt op het verwarmen van de zon. De infraroodgolven die van de panelen afkomen worden opgenomen door het lichaam en dringen diep door zodat men van binnenuit opgewarmd wordt. Deze verwarming is geruisloos en volkomen veilig.

HeatXL verwarming hot pilates is energiezuinig en dus goed voor het milieu. De verwarming voor de Hot Pilatesruimte wordt aan het plafond bevestigd waardoor men een brede oppervlaktestraling heeft. Mocht de Hot Pilatesruimte hoger zijn dan drie meter worden de panelen gependeld aan staaldraad of kettingen.

Met het bekender worden van hot varianten op bestaande sporten weten ook steeds meer sportscholen en yoga studios de weg naar ons bedrijf te vinden. Heeft u ook interesse in deze vorm van zuinig en gezond verwarmen voor uw Hot Pilatesstudio, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Afspraak maken

verwarming hot pilates

verwarming hot pilates HeatXL

verwarming hot pilates panelen zijn ontwikkel en speciaal gemaakt met het oog op verwarmen van een pilates studio of yogaruimte. De warmtepanelen verwarmen direct deelnemers en de objecten in de lesruimte door toepassing van infraroodstraling. Wij brengen u graag in contact met referenties en vertellen u graag over uw opties.

Meer informatie

hot verwarming installeren?

Wanneer u geinteresseerd bent in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook uw studio kan genieten van de zuinige comfortstraling van HeatXL hot pilates infraroodpanelen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze specialisten vertellen u graag waarom zoveel studios kiezen voor HeatXL en helpen ook u graag op weg.

Afspraak maken

Offerte verwarming hot pilates

Voordat u over gaat tot aanschaf van onze infrarood studio verwarming, maakt u samen met een van onze advisuers een afspraak op locatie voor het opzetten van een plan van aanpak. Hierbij worden technische zaken met betrekking tot de pverwarming goed uiteengezet. Ook bijkomende zaken zoals isolatie worden doorgenomen.

Offerte aanvragen