hotyoga-verwarming-nl-logo

Projecten hotyoga studio

Projecten Hot yoga studio

Wij hebben al veel noemenswaardige projecten hotyoga studio’s mogen voltooien. Een aantal van deze projecten is hier onder weergegeven. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. 

Onze verwarmingen gebruiken krachtige infraroodstralen die een zeer hoge temperatuur bereiken. Zowel de ruimte als de personen worden opgewarmd, zodat de hot-yoga lessen in de juiste temperatuur en atmosfeer gegeven worden. 

Ook de luchtvochtigheid is met de infrarood hot yoga verwarming optimaal te regelen. Niet te vochtig en niet te droog. Daarom zijn onze infrarood panelen zeer geschikt voor hotyoga studio’s. 

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

Wij kunnen de infrarood panelen installeren of je koopt ze in onze online shop. Heb je een grote studio, dan komen wij langs om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zorgen voor de beste verwarmde yoga studio.

Vraag direct een gratis offerte op

Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Bel ons

+31 (0)165-714107

Mail ons

info@heatxl.com

Onze klanten met Hot yoga, hot pilates en bikram yoga

De volgende yoga studios hebben de hoog temperatuur infrarood verwarming voor hot yoga, bikram yoga en hot pilates.

Hoflow Yoga Amsterdam Zuid

Professionele & mooie yogastudio in de Jordaan, Rivierenbuurt, Amsterdam Oud-Zuid & Nieuw West. De yogalessen worden door de verschillende yogadocenten gegeven. Een genot om naar toe te gaan!

Sense city Breda

Yogastudio SenseCity is een aanrader voor yoga, massages en mindfulness.

Pilates studio Bergen op Zoom

Wij verwarmen onze studio met infrarood panelen tot een warmte van 40 graden. Deze dieptewarmte is goed voor lichaam en geest. Infrarood verwarming lijkt op het licht van de zon. De infrarood golven worden opgenomen in het lichaam en dringen diep door zodat je van binnenuit verwarmd wordt.

Tough Lotus Body and Mind Nieuwerkerk aan den IJssel

Hot yoga is niet prestatiegericht, je hoeft er niet speciaal lenig voor te zijn maar het bevordert wel de soepelheid van het lichaam. In elke yogales doe je een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek, versterk je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam.

Hot yoga place Rotterdam

Wij hebben Hot Pilates overgebracht vanuit Amerika naar Nederland en wij zijn tevens de initiator van de Hot Yin Yoga lessen in Nederland. Onze studio bestaat al vanaf 2014 en onze sleutelwoorden zijn kwaliteit, saamhorigheid en bewustwording. Onze studio wordt verwarmd met infrarood verwarming. Dit is een gezonde manier van verwarmen, goed voor lichaam én geest.

Yoga Room Brussel

Yoga Room toegewijd aan het ondersteunen van een gemeenschap van individuen op hun reis van welzijn en zelfontdekking, hen te helpen met hun geest, lichaam en uit te dagen.

 

 

 

 

Hotflow yoga Jordaan

Prachtige studio in hartje Amsterdam ingericht met hot yoga infrarood verwarming.

Yoga Ground Rotterdam

Wij geloven dat bewegen onderdeel moet zijn van je dagelijkse routine. Het brengt focus, geeft je kracht, verbetert je prestaties en helpt je ontspannen. Onze studio’s, gelegen op toffe plekken in de stad, bieden je dagelijkse dosis yoga en high intensity lessen. 

Power yoga mindfulness center waalwijk

Wij zijn dé plek in Waalwijk om lichaam en geest in balans te brengen en te werken aan de verbetering van je algehele gezondheid. Naast de yoga en powerlessen die worden gegeven in het center in Waalwijk organiseren wij ook yoga en stilte reizen.

Piekstudio Yoga Zutphen

Bij Piek Studio geloven we in alles wat werkt voor het lichaam. Een fit en gezond lichaam wordt volgens ons opgebouwd uit een combinatie van kracht, flexibiliteit en openheid van geest. Alle houdingen, bewegingen en oefeningen die hieraan bijdragen, passen dus wat ons betreft in de lessen.

Indoor Action Hotyoga Arnhem

Hot Yoga is Yoga in een ruimte die verwarmd is tot ongeveer 35 graden celsius. Deze temperatuur is niet zomaar 35 graden, maar is gekozen om het klimaat in India na te bootsen, de bakermat van Yoga. Tijdens een Hot Yoga sessie werk je door een aantal vaste Yoga poses (asana’s) aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Yoga studio Hilversum