Pilates verwarmingspanelen

perfecte Duitse kwaliteit

Pilates en infrarood

pilates

Pilates steeds vaker verwarmd met HeatXl hotpilates panelen.

Pilates is een fitnesssysteem uitgewerkt in het begin van de 20e eeuw door Joseph Pilates. Hij noemde zijn methode Contrology omdat hij ervan overtuigd was dat zijn oefeningen de mentale kracht gebruiken om spieren beter te controleren. Steeds meer studio's bieden pilates in een verwarmde ruimte.

over Pilates

 • Pilates v/s hot pilates

  De nadruk ligt net als bij gewone pilates op de spieren die er voor zorgen dat het lichaam in balans staat en de wervelkolom ondersteunen. Bij hotpilates ligt de nadruk op concentratie, controle, centrering, ademhaling en vloeiende bewegingen.

 • pilates voor iedereen

  Er zijn verschillende stijlen pilates; zowel moderne als klassieke vormen. Je moet voor beide de juiste kennis hebben om deze pilatesstijlen te kunnen uitvoeren. Het moet veilig, kwalitatief en verantwoord zijn. De klassieke pilates aangevuld met de verwarming van HeatXl is Hot pilates. Deze stijl kan behoorlijk pittig en uitdagend zijn. Het is moeilijker dan men denkt. Een pilatesles verwarmd met HeatXl hotpilates panelen is voor iedereen toegankelijk.

 • Hot pilates in uw studio

  Hotpilates infraroodpanelen van HeatXL worden geleverd aan goede en professionele pilatesstudio's. Voor uw klanten met last heeft van nek-, rug- en schouder of andere lichamelijke klachten kunnen HeatXL infrarood verwarming een bijdrage leveren aan het herstel. Steeds meer van uw collega's bieden hot pilates onder HeatXl hotpilates panelen.

Pilates en HeatXL

Pilates en gezonde warmte

Ook hot pilates begint met een warming up, waarna u uw deelnemers aan het “Powerhouse” of te wel “de gordel van kracht” laat werken. Del les sluit met een cooling-down.

De HeatXl hot pilates panelen zorgen voor extra comfort tijdens de door u aangeboden lessen.

Van studio's die werken met onze infraroodverwarming horen wij vaak dezelfde goede berichten. Door de warmte ervaren de deelnemers soepele spieren en een beter herstel na de lessen.

Door de welddige warmte van de panelen hebben uw deelnemers minder last van blessures en andere lichamelijke ongemakken.

Met hot pilates beantwoord u aan de vraag van een groeiende groep studenten op zoek naar een sportieve uitdaging. Hot pilates is daarmee een goed alternatief voor een conventionele training. Tegenwoordig wordt pilates aangevuld met infraroodverwarming door fysiotherapeuten, osteopaten en chiropractici over de hele wereld erkend als een fenomeen op gebied van revalidatie, gezondheid en welzijn.

Hot pilates producten Compleet pakket
pilates panelen

Hot pilates panelen

Speciale infraroodverwarming voor pilates studio verwarming.

pilates thermostaat

Pilates Thermostaten

Professionele pilates thermostaat voor de aansturing van uw panelen.

pilates schakelkast

schakelkast pilates

Schakelkasten voor het schakelen van pilates panelen.

pilates relaitkast

Relaitkast pilates

HeatXL professionele schakelkast voor pilatesstudio

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Kopen bij de fabrikant

  U koopt direct bij de fabrikant en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Grote expertise

  Ons bedrijf is actief met pilates verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele representatieve referenties in binnen en buitenland.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben onze studio uitgerust met het hotyoga infraroodverwarming van HeatXL. Hiermee zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Hot Pilates Hotyoga, Brikram in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool