- infraroodverwarming wat is dat precies? | HeatXL hotyoga-verwarming.nl

Infraroodverwarming speciaal

voor yogastudio verwarming

Infraroodpaneel

infraroodverwarming

Infraroodverwarming is een vorm van stralingsverwarming.

De werking van hotyoga infraroodverwarming is te vergelijken met de warmtestraling van de zon. De warmte wanneer de zonnestraling je lichaam zijn direct voelbaar. Zonnestralen verwarmen niet de lucht, maar direct de objecten waarop ze stralen. Hot yoga Infraroodverwarming werk precies zo.

voor hotyoga

 • infraroodverwarming hoge kwaliteit

  Infraroodverwarming van hoge kwaliteit geeft de meeste infraroodstraling af. Alleen dan werkt een infraroodverwarming efficiënt en voelt het als de zon.Het is belangrijk dat infraroodverwarming een hoog infrarood stralingsniveau heeft. Onze technici, hebben een uniek paneel samengesteld waarvan zelfs 99% van de straling binnen het optimale spectrum is warmte geeft.

 • Infraroodverwarming is energie

  Infrarood is een elektromagnetische energie. Het is deel van het spectrum waar lichtstralen ook deel van uitmaken. Binnen dit spectrum valt infrarood ergens tussen microgolven en lichtstralen. De golflengte van infraroodverwarming ligt boven die van lichtstralen. Daardoor geeft het geen zichtbaar licht.

 • Lage stookkosten voor uw studio

  De kosten van het verbruik van gas voor het verwamen met CV of warmteblazers in een yogastudio is bekend. Meetresultaten geven aan dat het gebruik van een gewone verwarming bijna 3 keer zoveel energie verbruikt voor het verwarmen van dezelfde ruimte met HeatXL hotyogaverwarming.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming nader toegelicht

Door speciale techniek bereikt HeatXL infraroodverwarming snel het optimale infraroodspectrum. HeatXL hotyoga panelen maken gebruik van een speciaal warmte element geschikt voor hoge temperaturen. De unieke reflecterende warmtetechnologie van HeatXL infrroodverwarming stoot alle infraroodstralen uit aan de voorkant van het paneel hierdoor ontstaat geen warmteverlies.

De achterkant van de infraroodverwarming wordt warm, maar er is geen infraroodwarmte verlies. Zeer belangrijk bij het bereiken van het optimale infraroodspectrum is dat het infrarood paneel binnen het beste temperatuurbereik werkt.

Hoe minder wattage nodig is om de juiste oppervlakte temperatuur te halen, hoe beter de infraroodverwarming is. Een infraroodverwarming van eenzelfde grootte dat minder wattage nodig heeft om de goede oppervlaktetemperatuur te bereiken is efficienter dan een infraroodverwarming dat meer vermogen nodig heeft om dezelfde oppervlaktetemperatuur te behalen. De HeatXL panelen blinken uit in efficientie en kwaliteit.

Infraroodverwarming De werking in beeld
infraroodverwarming spectrum

Infraroodspectrum

Speciale panelen met het spectrum voor hotyoga studio verwarming.

infraroodverwarming zuinig

zuinig in gebruik

Professioneel systeem effectief en zuinig in gebruik.

infraroodverwarming test

Uitvoerig getest

Onze panelen zijn gekeurd en sinds 2008 op de markt.

infraroodverwarming temperatuur

Juiste temperatuur

HeatXL yoga panelen hebben de juiste temperatuur.

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Kopen bij de importeur

  U koopt direct bij de producent en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Ruime expertise

  Ons bedrijf is actief met hotyoga verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben onze studio uitgerust met het hotyoga infraroodverwarming van HeatXL. Hiermee zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Hotyoga, Brikram en Hot pilates in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool