Infrarood verwarming hot yoga

Infrarood verwarming hot yoga en HeatXL

Infrarood verwarming hot yoga en HeatXL gaan zeer goed samen. Onze infraroodverwarming creëert eenzelfde warmtegevoel zoals dat van de zon in jouw yoga studio.

Speciaal ontwerp voor jouw hotyoga studio

Speciale ontworpen HeatXL infrarood verwarming voor hot yoga werkt intensief op je spieren, zodat leerlingen dieper in hun houdingen komen.

Hotyoga panelen van HeatXL

HeatXL hotyoga panelen zijn speciaal ontwikkeld voor hot yoga lessen. Onze warmte panelen zijn dé ultieme infrarood verwarming die gebruikt worden in een hot yogacentrum.

Infraroodverwarming regelen

De hotyoga thermostaten en regelingen van HeatXL zorgen vervolgens voor een eenvoudige bediening van de temperatuur bij de infraroodverwarming hot yoga systemen.

Werking hotyoga infrarood

Met HeatXL infrarood verwarming hot yoga uitvoering verwarm je zuinig en ook efficiënt de studio ruimte. Onze panelen bereiken maar liefst een oppervlakte temperatuur van 190 graden Celsius. Deze temperatuur is optimaal voor de verwarming van een hotyoga studio.

De energie zuinige infrarood heater is gemaakt met het oog op studio gebruik in een professionele omgeving. De panelen worden aan het plafond gemonteerd, zodat de warmte van bovenaf naar beneden straalt. 

Door de hoogwaardige infrarood techniek ontstaat in de yogaruimte binnen een korte tijd een weldadige warmte. Vervolgens kan de hotyoga les van start gaan. 

Met een HeatXL infrarood verwarming hot yoga beleven de yoga beoefenaars, zowel geestelijk als lichamelijk, een ontspannen en comfortabel yoga les. Ook helpen de infrarood stralen bij hot yoga om optimaal te transpireren, waardoor het lichaam reinigt.  

Kenmerken van infrarood panelen van HeatXL zijn:

– Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes. 

– Schone lucht en gezond binnenklimaat.

– Gelijkmatige verwarming van de studio ruimte.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.

– Comfort bij zowel lage als hoge temperaturen.

– Weinig warmte verlies bij ventileren van de studio ruimte

Infrarood verwarming voor jouw hot yoga ruimte?

Infraroodverwarming hot yoga werkt anders

HeatXL Hotyoga infraroodverwarming is in het begin misschien even wennen. Onze panelen zijn speciaal gemaakt als ir heater voor hotyoga en dat merk je direct. De hoge temperatuur panelen zorgen ervoor dat de deelnemers snel gaan zweten. 

Zonder dat daarbij de temperatuur klam aanvoelt. Meer weten of zelf de infrarood warmte ervaren? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw studio ruimte.

HeatXL hotyoga verwarming sinds 2008

Onze infraroodverwarming verwarmt sneller dan conventionele lucht verwarming op dezelfde temperatuur. Dit komt doordat de warmte die door onze infraroodverwarming hot yoga afgeeft stralingswarmte is. 

Onze infrarood panelen verwarmen zonder dat de omliggende lucht verwarmd wordt. Meer weten over onze hoge temperatuur panelen? We komen graag bij je langs om alles uit te leggen. 

Offerte voor HeatXL hotyoga panelen

Instructeurs van hotyoga geven aan verbazingwekkende voordelen te hebben bij het gebruik van de HeatXL infrarood verwarming. Men ervaart tevens een bijzonder snel herstel van de spieren. Tevens verminderen chronische spier aandoeningen aanzienlijk. 

De infrarood verwarming is volkomen veilig en daarnaast ook nog eens zuinig in gebruik. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden om ook jouw studio te verwarmen met onze hot yoga panelen. 

HeatXL hotyoga verwarming

– Direct kopen bij de producent

– Project expertise sinds 2008

– Referenties in de Benelux

– Hoogwaardig Duits product

– Simpele bediening

– Zuinig in gebruik

– Degelijke product garantie

– Begeleiding bij jouw project

– Levering ook aan installateurs