infrarood verwarming hot yoga

met panelen van HeatXL

Infrarood verwarming hot yoga

infrarood verwarming hot yoga

Infrarood verwarming hot yoga en HeatXL

Infrarood verwarming hot yoga en HeatXL gaan prima samen. Met onze infrarood verwarming wordt een warmtegevoel zoals dat van de zon gecreëerd in uw studio.

infrarood verwarming hot yoga thermostaat

Thermostaten voor uw hotyoga studio

Speciale ontworpen HeatXL infrarood verwarming voor hot yoga werkt intensief op je spieren zodat leerlingen dieper in hun houdingen kunnen komen.

infrarood verwarming hot yoga panelen

Hotyoga panelen van HeatXL.

HeatXL infrarood verwarming is speciaal ontwikkeld voor hotyogalessen. Onze panelen zijn de ultieme infrarood verwarming die gebruikt kunnen worden in een hot yogacentrum.

hotyoga sturing

infrarood verwarming regelen

De hotyoga thermostaten en regelingen van HeatXL zorgen voor een eenvoudige regeling van de temperatuur bij infrarood verwarming hot yoga systemen.

Werking hotyoga infrarood

Met HeatXL infrarood verwarming hot yoga uitvoering verwarmt u zuinig en efficient. Onze panelen halen een oppervlaktetemperatuur van 190 graden. Deze temperatuur is optimaal voor de verwarming van een hotyoga studio.

De energiezuinige infraroodverwarming is gemaakt met het oog op studiogebruik in een professionele omgeving en zorgt dat de ruimte van bovenaf verwarmd wordt.

Door de weldadige infrarootechniek ontstaat in de yogaruimte binnen een korte tijd een weldadige warmte.

HeatXL infrarood verwarming hot yoga geeft de Yoga beoefenaars zowel geestelijk als lichamelijk een heel ontspannen en prettig gevoel. Ook helpt infrarood verwarming bij hot yoga om optimaal te transpireren en het lichaam te reinigen.

Afspraak maken

infrarood verwarming?

Infrarood verwarming hot yoga werkt anders

HeatXL Hotyoga infrarood verwarming is in het begin soms even wennen. Onze panelen zijn speciaal gemaakt alinfrarood verwarming voor hotyoga en dat merk je. Onze panelen zorgen dat deelnemers snel gaan zweten zonder dat de temperatuur klam aanvoelt. Meer weten of zelf ervaren? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie

HeatXL hotyoga verwarming sinds 2008

Onze infrarood verwarming verwarmt sneller dan conventionele luchtverwarming op dezelfde temperatuur. Dit komt doordat de warmte die door onze infrarood verwarming hot yoga afgeeft stralingswarmte is. Onze infraroodverwarming verwarmt zonder dat de omliggende lucht direct verwarmd wordt. Een afspraak is vrijblijvend en kost u niets

Afspraak maken

Offerte voor HeatXL hotyoga panelen.

Instructeurs van hotyoga, geven aan verbazingwekkende voordelen te hebben van HeatXL infrarood verwarming. Men ervaart een bijzonder snel herstel van de spieren en chronische spieraandoeningen die aanzienlijk verminderen. De infrarood verwarming is volkomen veilig en daarbij zuinig in gebruik. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen