Infrarood verwarming bikram yoga

Infrarood verwarming bikram yoga studio

Infrarood verwarming bikram yoga is de juiste heater voor yoga studio’s. De houdingen en lessen zijn geïnspireerd op de yogalessen van Bikram Choudhury. Vandaar ook de naam van de panelen.

Wat is hotyoga precies?

Infrarood verwarming hotyoga ontwikkeld voor de yoga in bikramstijl. De speciale infrarood panelen verwarmen de bikram studio tot de juiste temperatuur van 40 graden Celsius.

Hotyoga aanbieden in jouw studio?

De warmte van HeatXL infrarood verwarming zorgt tijdens de Bikram les dat de deelnemers meer uit hun lichaam halen dan ze gewoonlijk voor mogelijk hadden gehouden.

Bikram verwarming en jouw studio?

De les mag alleen de naam “Bikram” dragen als je een vaste serie van 26 yoga houdingen uitvoert. Hot yoga zonder Bikram heeft dezelfde voordelen, maar geeft meer vrijheid in de oefeningen.

Bikram yoga infrarood verwarming

Een Bikram sessie voer je in 90 minuten uit zonder onderbreking. De 26 yoga houdingen worden telkens in dezelfde volgorde gedaan in een ruimte waarin de temperatuur 40 graden is. Dit worden de 26 asana’s genoemd. Door de warmte van de HeatXL infrarood panelen worden spieren verder opgerekt en blessures voorkomen. 

De warmte van de HeatXL yogapanelen zorgen ervoor dat de spieren soepeler zijn, waardoor je leniger bent. Ook worden de organen hierbij gemasseerd. 

Dankzij de warmte is de doorbloeding door het lichaam ook beter, wat zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen. Het is tevens vanzelfsprekend dat je in een bikram yogaruimte zweet. Per les verbrand je al tussen de 500 en 1.250 calorieën. 

Een bikram yogasessie is niet compleet zonder een hoogwaardig verwarm systeem. Onze infraroodverwarming bikram yoga hangt in verschillende yoga studio’s in Nederland, België en Duitsland.

Duurzame Welltherm panelen

In 2008 zijn wij gestart met de productie van hoge temperatuur yoga verwarming. Wij voeren de hot yoga infraroodpanelen van Welltherm. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit. Door de hoogwaardige infrarood techniek lopen onze klanten voor op deze markt. 

De ir panelen van HeatXL zijn enorm duurzaam, zuinig en tevens storingsvrij. Daardoor verdien je je investering snel terug. De warmtepanelen van HeatXL dragen het Duitse TÜV keurmerk, zijn geproduceerd in Duitsland en je krijgt standaard minimaal 3 jaar of langer garantie mee. 

Voor een juist advies neem je contact op met één van onze specialisten. Wij voorzien je namelijk graag van goed advies voor jouw bikram studio. 

Gegevens infrarood verwarming bikram yoga

Wat is hotyoga verwarming van HeatXL?

HeatXL infrarood verwarming bikram yoga systeem is speciaal gemaakt voor de verwarming van yogastudio’s. De panelen verwarmen direct de deelnemers en objecten in de ruimte door middel van infrarood straling. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden voor jouw hotyoga studio. Voor de hotyoga en bikram lessen.

Hoe HeatXL hot yoga verwarming installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten wat ons systeem voor jouw bikram studio kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe HeatXL hot yoga verwarming vervolgens werkt. Onze specialisten helpen je graag op weg. 

Offerte voor HeatXL hotyoga panelen?

Voordat je over gaat tot de aankoop van ons systeem voor jouw yogaschool, maak je samen met onze specialist een afspraak voor het samenstellen van een degelijk warmte plan. In dit plan worden de specifieke zaken en aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd. Je profiteert van een afgemeten systeem.