infrarood verwarming bikram yoga

met producten van HeatXL

infrarood verwarming bikram yoga

infrarood verwarming bikram yoga

Wat is bikramverwarming?

Infrarood verwarming bikram yoga is verwarming voor yoga studios. De houdingen en lessen zijn geïnspireerd op de yogalessen van Bikram Choudhury. Vandaar ook de naam van de panelen.

infraroodverwarming voor Bikram

Wat is hotyoga precies

infrarood verwarming bikram yoga ontwikkeld voor de yoga in bikramstijl onder speciale verwarmingspanelen in een verwarmde ruimte van ongeveer 38 tot 40 graden Celsius.

infraroodverwarming bikram panelen

Hotyoga aanbieden in uw studio.

De warmte van HeatXL infraroodverwarming zorgt tijdens de Bikram les dat de deelnemers tijdens hotyoga meer uit hun lichaam halen dan ze gewoonlijk voor mogelijk hadden gehouden.

bikram hotyoga infrarood

Bikram verwarming en uw studio?

De les mag alleen "Bikram" worden genoemd als je een vaste serie houdingen uitvoert. Hot yoga zonder de toevoeging “Bikram” heeft dezelfde voordelen als Bikram, maar geeft u vrijheid.

Bikram yoga infrarood verwarming

Het is vanzelfsprekend dat men in een Bikram Yogaruimte gaat zweten tijdens een les. Hierdoor worden afvalstoffen afgevoerd en ontgiften je lichaam. Een Bikram Yogasessie kan 60 tot 90 minuten duren en is niet compleet zonder hoogwaardig verwarmingsysteem.

In de les worden meerdere asana’s (Bikram Yoga poses) aangenomen. Door de HeatXl infraroodpanelen worden de spieren van uw deelnemers diep opgewarmd zodat men dieper in een positie kan komen. Men kan de spieren door de warmte beter rekken en stretchen, ook de organen worden hierbij gemasseerd. Onze infrarood verwarming bikram yoga hangt in verschillende yoga studio’s in Nederland, België en Duitsland.

Wij voeren de Hot Yoga infraroodpanelen van Welltherm. Dit Duitse merk staat voor kwaliteit. Door de hoogwaardige infraroodtechniek lopen onze relaties voor op deze markt. Voor een juist advies neemt u contact op met een van onze specialisten, wij adviseren u graag.

Afspraak maken

infrarood verwarming bikram yoga

Wat is hotyoga verwarming van HeatXL?

HeatXL infrarood verwarming bikram yoga systemen zijn echt gemaakt voor de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct uw deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Meer informatie

Hoe HeatXL hotyoga verwarming installeren?

Wanneer u interesse heeft in uw opties en graag wilt weten wat infrarood verwarming bikram yoga verwarming aangevuld met het advies van HeatXL hotyoga verwarming voor u kan betekenen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze specialisten helpen u graag op weg.

Afspraak maken

Offerte voor HeatXL hotyoga panelen.

Voordat u over gaat tot de aankopen van ons systeem voor uw yogaschool maakt u samen met onze specialst een afspraak voor het samenstellen van een degenlijk plan. In dit plan worden de specifieke zaken en aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd.

Offerte aanvragen