Infrarood panelen yoga

Infrarood panelen yoga toepassen in jouw studio

HOTYOGA STUDIO VERWARMING

Infrarood panelen yoga toepassen in jouw studio, omdat ze een uiterst aangename warmte afgeven. 

De infrarood panelen yoga uitvoering zijn ideaal voor jouw hotyoga of Bikram studio. Met ir panelen verwarm je namelijk de objecten. Tijdens de sessie verwarmen de panelen zuinig en efficiënt.

Wat doen infraroodpanelen? Infraroodpanelen yogasystemen stralen van het plafond, waardoor jouw studio gelijkmatig met infrarood warmte straling wordt opgewarmd. HeatXL panelen verwarmen niet de lucht.

Yoga infrarood verwarming is uiterst zuinig. HeatXL infraroodpanelen kunnen tot wel 42 graden energiezuinig opwarmen. Na 10 minuten voel je al direct de comfortabele warmte. De infrarood stralen kan je vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijk uv-straling. 

HeatXL ook in jouw studio? HeatXL ir panelen voor yoga werken intensief op spieren en gewrichten. Waardoor leerlingen lenig worden en gemakkelijk in hun asana komen. Snel, zuinig en tevens gericht verwarmen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

GEZONDHEID

Gezonde warmte yoga verwarming

Infraroodpanelen van HeatXL zijn sinds 2008 de beste keuze voor verwarming van jouw yogastudio. Onze infrarood panelen werken volgens het principe van de zon. Zoals de zon de aarde verwarmt, verwarmen de infrarood panelen de objecten en mensen in de ruimte. 

In een yoga of Bikram studio monteren wij bij voorkeur de hoog temperatuur panelen aan het plafond. De lange infrarood golven raken de huid en de warmte wordt opgenomen in het lichaam. Hierdoor ervaar je een aangenaam warm gevoel.  

Infrarood hotyoga verwarming van HeatXL zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling, dus er bestaan ook geen risico’s op gezondheidsgebied. Integendeel, het gezonde klimaat heeft juist een positief effect op de gezondheid, geest en lichaam. 

studio amsterdam hotyoga

Infrarood panelen installeren?

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook jouw studio kan profiteren van de zuinige warmtestraling van HeatXL hotyoga infrarood panelen. Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten leggen je graag uit waarom zoveel studio’s kiezen voor HeatXL. Wij helpen je op weg.

Voordat je over gaat tot aankoop van ons infrarood systeem voor jouw studio, maakt onze specialist een warmteplan van jouw locatie. In dit plan worden technische zaken met betrekking tot de infraroodpanelen duidelijk aan je uitgelegd. Ook aspecten zoals isolatie en luchtverversing komen aan bod.

 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

HeatXL

Het bedrijf achter infrarood verwarming

Niet in de laatste plaats is het vermelden waard, dat het gebruik van HeatXL verwarmingen ook is toegestaan in kritieke omgevingen als verpleeg afdelingen en operatie kamers in ziekenhuizen.

HeatXL is exclusief distributeur van infraroodverwarming voor yogastudio’s in de Benelux. Veel yoga ruimtes in Nederland, België en Duitsland gingen je al voor. Voor hen realiseerde wij mooie projecten. Door onze hoogwaardige infrarood techniek lopen deze yogastudio’s voor op de concurrentie.

Onze ruime ervaring in toepassing en realisatie van infraroodverwarming maakt ons een betrouwbare partner. Wij streven naar de beste kwaliteit en een topklimaat in jouw yogastudio. Wanneer maken wij kennis met jou?

Infrarood panelen yoga van HeatXL

De infrarood panelen yoga uitvoering zijn ontwikkeld en speciaal ontwikkeld met het oog op de verwarming van een yogaruimte en pilates studio. Onze panelen verwarmen direct de deelnemers en objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw hotyoga studio.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES