Infrarood panelen yoga

toepassen in uw studio

infrarood panelen yoga

infrarood panelen yoga

infra panelen yoga?

infrarood panelen yoga uitvoering zijn ideaal voor uw hotyogastudio. Er worden met infrarood panelen objecten verwarmd. Tijdens de sessie verwarmen de panelen zuinig en efficient.

infrarood panelen yogastudio

Wat doen infrarood panelen

infrarood panelen yogasystemen stralen van het plafond, waardoor uw studio met infrarood warmtestraling gelijkmatig wordt opgewarmd. HeatXL panelen verwarmen niet direct lucht.

infraroodpaneel hotyoga

yoga infrarood vewarming zuinig

HeatXL infrarood panelen kunnen tot wel 42 graden energiezuinig opwarmen. Na 10 minuten kan men de warmte voelen. Het is een comfortabele warmte, te vergelijken met warmte van de zon.

infrarood panelen hotyoga

HeatXl ook in uw studio?

HeatXL infrarood panelen voor yoga werken intensief op spieren en gewrichten. Waardoor leerlingen soepel worden en gemakkelijk in hun asana komen. Snel, zuinig en gericht verwarmen.

infrarood panelen plaatsen in uw studio

Infrarood panelen van HeatXL zijn sinds 2008 de beste keuze voor verwarming van uw yogastudio. Onze infraroodpanelen werken hetzelfde als de zon. In uw yogastudio hangt u de infrarood panelen daarom het liefst aan het plafond. De infraroodgolven worden opgenomen in het lichaam en dringen diep het lichaam in. Hierdoor wordt het lichaam van binnen opgewarmd.

Infrarood verwarming is volkomen veilig, zelfs te vroeg geboren baby’s worden door infrarood verwarming warm gehouden. HeatXL is exclusief distributeur van infrarood verwarming voor yogastudio’s in de Benelux. Veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland gingen u voor. Voor hen realiseerde wij mooie projecten. Door onze hoogwaardige infraroodtechniek lopen deze yogastudio’s voor op hun concurrentie.

Onze ruime ervaring in toepassing en realisatie van infrarood verwarming maken ons uw betrouwbare partner. Wij streven naar de beste kwaliteit en een topklimaat in uw yogastudio.Wanner maken wij kennis met u?

Afspraak maken

infrarood panelen yoga

infrarood panelen yoga van HeatXL

infrarood panelen yoga uitvoering zijn ontwikkel en speciaal gemaakt met het oog op de verwarming van een yogaruimtes en pilates studio's. Onze panelen verwarmen direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

infrarood panelen installeren?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook uw studio kan profiteren van de zuinige warmtestraling van HeatXL hotyoga infrarood panelen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze specialisten leggen u graag uit waarom zoveel studios kiezen voor HeatXL en helpen ook u graag op weg.

Afspraak maken

Offerte infraroodpanelen hot yoga.

Voordat u over gaat tot aankoop van ons infraroodsysteem voor uw studio, maakt u samen met een van onze specialst een afspraak op locatie voor het maken van een plan. In dit plan worden technische zaken met betrekking tot de panelen duidelijk aan u uitgelegd. Ook aspecten zoals isolatie en luchtverversing komen aan bod.

Offerte aanvragen