Infrarood panelen hot pilates

Infrarood panelen hot pilates studio

Infrarood verwarming voor je studio

Infrarood panelen hot pilates van HeatXL zijn geschikt voor de verwarming van Hot Pilates studio’s. Deze panelen zijn speciaal ontwikkeld voor de verwarming van pilates ruimtes door infrarood panelen.

Wat is hot pilates precies?

Hot pilates oefeningen worden uitgevoerd bij een hoge temperatuur van 35 graden Celsius. Om de studio te verwarmen gebruik je de infrarood warmtepanelen van HeatXL. Deze zijn speciaal gemaakt voor hot pilates lessen.

Hot pilates in jouw studio?

De warmte van HeatXL infrarood panelen hot pilates zorgt tijdens de les dat de deelnemers meer uit hun lijf kunnen halen dan ze normaal voor mogelijk hadden gehouden. Dit effect hebben de infraroodstralen. 

Hot pilates ook voor jouw studio?

De vraag naar vormen van yoga en pilates wordt steeds groter. Door jouw lesaanbod uit te breiden met hot pilates lift je mee op dit succes. Met ons verwarming systeem met infrarood straling ben je verzekerd van kwaliteit.

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

HeatXL panelen voor jouw pilates studio

Gezonde warmte voor je studio

Met HeatXL panelen voor jouw pilates studio ben je verzekerd van succes. De infraroodpanelen verwarmen de ruimte waarin je de hot-pilates les wilt geven. Deze vorm van hot yoga is de hotvariant op de gewone pilates. 

De studio ruimte is met onze zuinige warmte panelen ook geschikt voor bikram yoga, waarbij de temperatuur tot wel 40 graden oploopt. De warmtepanelen verwarmen de ruimte op een andere manier dan conventionele verwarming.

Infrarood verwarming warmt niet de lucht, maar de objecten en mensen die zich in de ruimte bevinden. Infraroodstraling werkt op het principe van de zon, maar dan zonder de schadelijke uv-straling. Wanneer de warme zonnestralen onze huid raken, warmen we op. 

De warmtepanelen maken gebruik van de lange golflengte infrarood stralen. Dit heeft als voordeel dat de stralen niet door het raam naar buiten ontsnappen, waardoor je geen warmteverlies hebt. Alle warmte blijft dan in de ruimte waar de infrarood panelen aan staan. 

De opwarming van muren en objecten zorgt vervolgens voor een extra stijging in temperatuur van 2 tot 3 graden. Hierdoor verwarm je veel efficiënter dan met convectie warmte. 

Doordat de objecten de warmte vasthouden, heb je niet een groot warmteverlies als je de studio wilt luchten. Je kunt gerust een raam openzetten.

Door deze directe manier van verwarmen, bereik je sneller de juiste hoge temperatuur. Infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit waarna de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling.

studio amsterdam hotyoga

Hot pilates verwarming van HeatXL?

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram studio

Het HeatXL Hot pilates infraroodverwarming systeem is speciaal gemaakt voor de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct de deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden. 

Hot pilates verwarming installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wil weten wat ons systeem voor jouw studio kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe een HeatXL hotyoga verwarming werkt. Een afspraak voor kennismaking is snel gemaakt.

Offerte HeatXL infrarood panelen hot pilates?

Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw yogastudio, stelt onze specialist een installatieplan op van de te verwarmen ruimte. In dit plan zijn specifieke zaken rondom de panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd. Je profiteert vervolgens van een afgemeten hoogwaardig systeem.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Eenvoudige montage infraroodpanelen

Installeren of laten installeren

Infraroodpanelen voor de hotpilates lessen worden aan het plafond bevestigd. Als de ruimte waarin de infrarood panelen komen te hangen hoger is dan 3 meter, worden de panelen gependeld. De verwarming komt dan aan staaldraad of kettingen te hangen. 

Aan de infrarood panelen voor hot pilates zit een stekker die je aan het elektriciteitsnet koppelt.

De panelen brengen de verwarmde ruimte met gemak naar de gewenste temperatuur van 35 graden Celsius. Waarna vervolgens de hot pilates kan beginnen waarbij lichaam en geest samenkomen. 

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES