infrarood panelen hot pilates

voor professionele studio's

infrarood panelen hot pilates

infrarood panelen hot pilates

Infrarood voor hotpilates?

Infrarood panelen van HeatXL zijn geschikt voor de verwarming van hot Pilates. Deze panelen zijn speciaal ontwikkeld en gemaakt voor de verwarming van Pilates met infraroodpanelen.

infrarood panelen hot pilates thermostaat

Wat is hot pilates precies

infrarood panelen hot pilates uitvoering zijn ontwikkeld en bedacht door HeatXL in 2008. De infrarood verwarming panelen sluiten aan bij de warmtevraag van hot pilates lessen.

infraroodpanelen hotpilates

Hot pilates in uw studio.

De warmte van HeatXL infrarood verwarming hot pilates zorgt tijdens een hotpilates les dat de deelnemers meer uit hun lijf kunnen halen dan ze normaal voor mogelijk hadden gehouden.

infrarood panelen hot pilates regeling

Hot pilates ook voor uw studio?

Met hot pilates in uw lessen aanbod lift u mee op de steeds groter wordende vraag naar hot vormen van yoga en pilates. Met onze systemen bent u verzekerd van kwaliteit.

HeatXL panelen voor uw pilates studio

Infrarood panelen voor hot pilates zijn succes verzekerd. HeatXL infrarood panelen verwarmen de ruimte waarin u de hot pilatesles wilt gaan geven. Hot pilates is de hotvariant op de gewone pilates. De infrarood panelen verwarmen de ruimte op een andere manier dan conventionele verwarming.

De infrarood panelen voor de hot pilates verwarmen juist de objecten in de ruimte waar deze verwarming hangt. Muren, vloer, mat en mens worden door de infraroodgolven verwarmd, en deze geven de straling weer af. Omdat de lucht niet verwarmd wordt kan je lichaam de hitte beter aan. Je kunt het vergelijken met de warmtestraling van de zon op het lichaam.

Infrarood panelen voor de hot pilates lessen worden aan het plafond bevestigd. Als de ruimte waarin de infrarood panelen komen te hangen hoger is dan 3 meter, worden de panelen gependeld. De panelen komen dan aan staaldraad of kettingen te hangen. Aan de infrarood panelen voor hot pilates zit een stekker die je aan het elektriciteitsnet koppelt.

De panelen verwarmen gelijkmatig de hot pilatesruimte naar een temperatuur van nabij 35 graden Celsius.

Afspraak maken

Hot pilates gegevens

Hot pilates verwarming van HeatXL?

HeatXL Hot pilates infraroodverwarming systemen zijn speciaal gemaakt voor de verwarming van een yogastudio. De panelen verwarmen direct uw deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden

Meer informatie

Hot pilates verwarming installeren?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten wat hot pilates verwarming aangevuld of de warmte van HeatXL hotyoga verwarming neem dan eerst contact op met ons bedrijf. Onze specialisten helpen u graag op weg. Een afspraak is vrijblijvend en kost u niets

Afspraak maken

Offerte HeatXL hotpilates panelen.

Voordat u over kunt gaan tot het kopen van ons systeem voor uw yogastudio maakt u samen met onze specialst een afspraak voor het maken van een degenlijk plan. In dit plan worden de specifieke zaken rondom panelen maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd.

Offerte aanvragen