Infrarood panelen Bikram

Infrarood panelen Bikram yoga studio

Infrarood panelen Bikram uitvoering zijn ontworpen voor de bikram-yoga studio. Met bikram infrarood panelen wordt op hoge temperatuur een ruimte energiezuinig verwarmd.

Werking infrarood panelen?

De warmte stralen van de bikram infrarood verwarming stralen vanaf het plafond de studio ruimte in. De hoge temperaturen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Bikram verwarmen in jouw studio?

HeatXL infrarood panelen verwarmen, indien gewenst, jouw yoga ruimte tot boven de 40 graden Celsius. Al na enkele minuten voelen de deelnemers de weldadige en comfortabele warmte van de panelen.

HeatXL Bikram in jouw studio?

HeatXL infrarood panelen geven een intensieve warmtestraling af, die goed inwerkt op de spieren. Deelnemers en yogi’s worden soepel en komen gemakkelijk in hun asana. De stralingswarmte is erg gezond en verwarmd optimaal.

Infrarood panelen ook goed voor jouw studio

HeatXL is trendzetter en sinds 2008 zijn wij actief als producent en importeur van infrarood panelen voor bikram yoga. Infrarood panelen van HeatXL zijn aantoonbaar de beste keuze voor jouw bikramstudio. Bikram infrarood panelen behalen een oppervlakte temperatuur van 190 graden. Het perfecte spectrum voor een aangename warmte in jouw studio.

De glazen paneel afwerking geeft geleidelijk de warmte af en waarborgt daardoor een goede warmteverdeling op de vloer. HeatXL hotyoga verwarming is van Duitse makelij en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland passen al enkele jaren onze warmte panelen toe met uitmuntende resultaten.

Door het gebruik van onze hoogwaardige infrarood techniek lopen deze studio’s al jaren voor op de hotyoga markt.

Kenmerken van een yogastudio verwarming

– Geen luchtcirculatie en rondzwevende stofdeeltjes. 

– Schone en gezonde omgevingslucht.

– Gelijkmatige verwarming van de yoga studio.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.

– Comfort bij zowel lage als hoge temperaturen.

– Weinig warmte verlies wanneer ramen en deuren worden geopend voor ventilatie.

We blijven investeren in hotyoga verwarming

HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de ontwikkeling van infrarood hotyoga verwarming. Wij zien namelijk niet alleen de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze hot yoga verwarming. Dat geeft ons extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en alleen maar nog beter te worden. 

Iedere onderneming start met een droom, net zoals HeatXL, namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied. 

Onze ervaring in de productie en realisatie van hotyoga infraroodpanelen maakt ons dé betrouwbare partner in het optimaliseren van kwaliteit en klimaat voor jouw yogastudio. Onze adviseurs spreken uit ervaring en helpen je graag bij de realisatie van een perfect regelbaar en gezond binnenklimaat in jouw yoga studio.

Yogaverwarming specialisten

Infrarood panelen Bikram van HeatXL?

Infrarood panelen Bikram uitvoering zijn ontworpen en speciaal afgestemd op de wensen van bikram studio’s. De panelen verwarmen jouw yogi’s en de in de ruimte aanwezige objecten door middel van infraroodstraling in het juiste spectrum. Wij vertellen je graag over de technische en ook commerciële mogelijkheden.

Infrarood panelen installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten wat ons systeem voor jouw studio kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe een HeatXL bikram infrarood warmte panelen werken. Een afspraak voor kennismaking is snel gemaakt.

Offerte infrarood panelen bikram?

Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw yoga studio, stelt onze specialist een installatieplan op van de te verwarmen ruimte. In dit plan zijn specifieke zaken rondom de panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd. Je profiteert van een afgemeten hoogwaardig systeem.