Infrarood panelen Bikram

Infrarood panelen Bikram yoga studio

Infrarood verwarming

Infrarood panelen Bikram uitvoering zijn ontworpen voor de bikram-yoga studio. Met bikram infrarood panelen wordt op hoge temperatuur een ruimte energiezuinig verwarmd.

Werking infrarood panelen?

De warmte stralen van de bikram infrarood verwarming stralen vanaf het plafond de studio ruimte in. De hoge temperaturen zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte.

Bikram verwarmen in jouw studio?

HeatXL infrarood panelen verwarmen, indien gewenst, jouw yoga ruimte tot boven de 40 graden Celsius. Al na enkele minuten voelen de deelnemers de weldadige en comfortabele warmte van de panelen.

HeatXL Bikram in jouw studio?

HeatXL infrarood panelen geven een intensieve warmtestraling af, die goed inwerkt op de spieren. Deelnemers en yogi’s worden soepel en komen gemakkelijk in hun asana. De stralingswarmte is erg gezond en verwarmd optimaal.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Infrarood panelen ook goed voor jouw studio

Gezonde warmte yoga verwarming

HeatXL is trendzetter en sinds 2008 zijn wij actief als producent en importeur van infrarood panelen voor bikram yoga. Infrarood panelen van HeatXL zijn aantoonbaar de beste keuze voor jouw bikramstudio. Bikram infrarood panelen behalen een oppervlakte temperatuur van 190 graden. Het perfecte spectrum voor een aangename warmte in jouw studio.

De glazen paneel afwerking geeft geleidelijk de warmte af en waarborgt daardoor een goede warmteverdeling op de vloer. HeatXL hotyoga verwarming is van Duitse makelij en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit. Veel yogastudio’s in Nederland, België en Duitsland passen al enkele jaren onze warmte panelen toe met uitmuntende resultaten.

Door het gebruik van onze hoogwaardige infrarood techniek lopen deze studio’s al jaren voor op de hotyoga markt.

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

studio amsterdam hotyoga

Kenmerken van een yogastudio verwarming

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram studio

– Geen luchtcirculatie en rondzwevende stofdeeltjes. 

– Schone en gezonde omgevingslucht.

– Gelijkmatige verwarming van de yoga studio.

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren of ramen.

– Comfort bij zowel lage als hoge temperaturen.

– Weinig warmte verlies wanneer ramen en deuren worden geopend voor ventilatie.

We blijven investeren in hotyoga verwarming

HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de ontwikkeling van infrarood hotyoga verwarming. Wij zien namelijk niet alleen de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze hot yoga verwarming. Dat geeft ons extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en alleen maar nog beter te worden. 

Iedere onderneming start met een droom, net zoals HeatXL, namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Scpecialisten in hotyoga verwarming

Yoga, Bikram en Pilates

Infrarood panelen Bikram van HeatXL?

Infrarood panelen Bikram uitvoering zijn ontworpen en speciaal afgestemd op de wensen van bikram studio’s. De panelen verwarmen jouw yogi’s en de in de ruimte aanwezige objecten door middel van infraroodstraling in het juiste spectrum. Wij vertellen je graag over de technische en ook commerciële mogelijkheden.

Infrarood panelen installeren?

Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten wat ons systeem voor jouw studio kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij nemen uitgebreid de tijd om jou uit te leggen hoe een HeatXL bikram infrarood warmte panelen werken. Een afspraak voor kennismaking is snel gemaakt.

Offerte infrarood panelen bikram?

Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw yoga studio, stelt onze specialist een installatieplan op van de te verwarmen ruimte. In dit plan zijn specifieke zaken rondom de panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar afgestemd. Je profiteert van een afgemeten hoogwaardig systeem.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES