infrarood panelen bikram

Duits product perfecte kwaliteit

infrarood panelen bikram

infrarood panelen bikram

infrarood panelen bikram?

infrarood panelen bikram uitvoering zijn ontworpen voor de bikramyoga studio. Met bikram infrarood panelen wordt op hoge temperatuur een ruimte energiezuinig opgewarmd.

infrarood panelen bikram yoga

Werking infrarood panelen

infrarood panelen bikram uitvoering stralen op een hoge temperatuur van het plafond de yogaruimte aan. Hierdoor ontstaat een gelijkmatig comfortabele stralingswarmte in de ruimte.

infrarood panelen bikram

Bikram verwarmen in uw studio.

HeatXL infrarood panelen kunnen uw ruimte indien nodig tot boven 40 graden verwarmen. Na enkele minuten voelen de deelnemers de weldadige en comfortabele warmte van de panelen.

infrarood panelen bikram yoga

HeatXl bikram in uw studio?

HeatXL infrarood panelen stralen intensief op spieren. Deelnemers en yogi's worden soepel en komen gemakkelijk in hun asana. De stralingwarmte is heel gezonde en verwarmd optimaal.

infrarood panelen ook goed voor uw studio

HeatXL als trendzetter sinds 2008 actief als producent en importeur van infrarood panelen voor bikram. Infrarood panelen van HeatXL zijn aantoonbaar de beste keuze voor uw Bikramstudio. Bikram infrarood panelen hebben een paneel temperatuur van 190 graden. Het perfecte spectrum voor een aangename warmte in de uw studio.

De glazen paneelafwerking geeft geleidelijk de warmte af en waarborgd een goede warmteverdeling op de vloer. HeatXL hotyoga infraroodpanelen zijn van Duitse makelij en kenmerken zich door de hoge kwaliteit. Veel yogastudio’s in Nederland,België en Duitsland passen al enkele jaren onze panelen toe met uitmuntende resultaten.

Met het toepassen van onze hoogwaardige infraroodtechniek lopen deze studios jaren voor op de markt.

Onze ervaring in de productie en realisatie van yoga warmtepanelen maakt ons de betrouwbare partner in het optimaliseren van kwaliteit en klimaat in uw yogastudio. Onze adviseurs spreken uit ervaring en helpen u graag bij de realisatie van een perfect regelbaar en gezond binnenklimaat in uw studio.

Afspraak maken

yogaverwarming specialisten

infrarood panelen voor bikram

infrarood panelen bikram uitvoering zijn ontworpen en speciaal gemaakt op de wensen van bikram studio's. De panelen verwarmen uw yogi's en de in de ruimte aanwezige objecten door middel van infraroodstraling in het juiste spectrum. Wij vertellen u graag over de technische en commerciele mogelijkheden.

Meer informatie

infrarood panelen installeren?

Wanneer u meer interesse heeft in de opties en wilt weten hoe ook uw bikramstudio gebruik kan maken van de warmte van HeatXL bikram infrarood warmtepanelen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze adviseurs maken u graag wijs in de techniek en helpen uw graag op weg. Een kennismakings afspraak is vrijblijvend.

Afspraak maken

Offerte infrarood panelen bikram.

Voordat u over kunt gaan tot aankoop van ons systeem voor uw studio maakt u samen met een van onze specialst een afspraak voor het maken van een installatieplan. In dit plan worden zaken rondom panelen maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing op elkaar afgestemd. Zo profiteert u van een afgemeten systeem.

Offerte aanvragen