Hotyoga verwarmingen

Hotyoga verwarmingen voor yoga studio

HOTYOGA Panelen

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Hotyoga verwarmingen zijn een steeds populairder wordende vorm van verwarming in een hotyoga studio.

HeatXL is marktleider in de productie, levering en installatie van hotyoga verwarming in de Benelux.  Een infrarood hotyoga verwarming is een andere manier van verwarmen in vergelijking met een conventionele hot yoga verwarming. Bij laatstgenoemde wordt de lucht verwarmd. Door de warme luchtstroom voelt het warm aan.

Hotyoga infrarood verwarming daarentegen werkt door middel van lange infrarood golven.  De infrarood warmtestralen kan je vergelijken met de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling. Je voelt direct de heerlijke warmte op je lichaam. Hot yoga verwarming van HeatXL is zuinig, comfortabel en zeer efficiënt in gebruik.

Voor hot yoga studio’s hebben wij speciale infrarood verwarmingen panelen ontwikkeld. Onze hoogwaardige hotyoga verwarming is uniek in zijn soort en heeft zich al vele jaren in yoga studio’s in binnen en buitenland bewezen. 

De infrarood panelen van HeatXL zijn van Duitse hoogwaardige kwaliteit en dragen daarom ook het Duitse TÜV-keurmerk. Dit staat garant voor de beste infrarood hotyoga verwarming panelen. Tevens ontvang je standaard 3 jaar garantie op de HeatXL infrarood panelen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

HOTYOGA VERWARMINGEN KOPEN

Hotyoga verwarmingen kopen is een belangrijke stap in de bouw van jouw sport studio. Het is daarom verstandig al in een vroeg stadium contact met ons op te nemen. Hotyoga verwarming werkt nog beter als de ruimte over de juiste eigenschappen beschikt, zoals isolatie en ventilatie.


Koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Temperatuur

Hotyoga verwarmingen nader uitgelegd

De infrarood warmte panelen behalen een hoge temperatuur waarmee de hot yoga ruimte snel en comfortabel op de juiste temperatuur wordt gebracht. HeatXL heeft deze panelen speciaal voor hot yoga verwarming ontwikkeld.

De eisen aan een hotyoga infrarood verwarmingen wijken af van die van een gewone huis tuin en keuken infrarood verwarming. De hogere ruimte temperaturen en met name de inwerking van infrarood straling is afgestemd op het juiste spectrum. Dit infrarood spectrum zorgt vervolgens voor een goede verwarming van de yogastudio en warmte beleving in het lichaam. 

Onze hot yoga verwarmingen zorgen voor comfortabele warmte in een yogastudio waardoor je extra soepele spieren krijgt en makkelijker bewegingen maakt.

HeatXL hotyoga verwarming behaald al sinds 2008 perfecte resultaten in yogastudio’s in de gehele Benelux. Voor ons eindigt de service niet met de koop van onze producten. Ons doel is dat onze klanten tevreden zijn met onze hot yoga verwarming en dat de yoga leerlingen zich goed voelen met de gezonde warmte.

studio amsterdam hotyoga

HOTYOGA VERWARMING

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram studio

De hotyoga verwarming van HeatXL is ook geschikt voor Hot Pilates en Bikram studio’s. Door gerichte warmte is de HeatXL hotyoga infrarood verwarming geschikt voor de hoge temperaturen bij Bikramyoga, maar ook voor de lagere temperaturen in een Hot Pilates studio. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden.

Hot yoga bij hoge temperaturen

Hot yoga beoefen je bij hoge temperaturen van rond de 40 graden Celsius. Er zijn verschillende soorten yoga varianten, die onder de noemer van hot yoga valt, zoals:

– Hot Pilates

– Hot Vinyasa Yoga

– Hot Yang Yoga

– Bikram Yoga

– Hot Yin Yoga

Bij deze vormen van yoga wordt de binnen temperatuur opgevoerd naar 38 tot 42 graden Celsius. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Voordelen

Hotyoga infrarood verwarmingen

Energiezuinige, duurzame en gezonde verwarming

Energiezuinige, duurzame en gezonde verwarming

– Gelijkmatige verdeling van de warmte in de studio ruimte. 

– Directe warmte, zodra je de verwarming aan zet. 

– Infrarood panelen werken zeer efficiënt en geven een gerichte warmte af. 

– Geen luchtcirculatie, geen rondzwevende stofdeeltjes. De omgevingslucht is schoon.

– Infrarood straling is goed voor de gezondheid. Het helpt bij verlichting van pijn, zoals spier- en gewrichtspijn.  

– Infrarood stralen hebben een ontspannende werking. 

– De muren zijn warmer dan de omgevingslucht.

– Geen condensatie van vocht op de muren en ramen.

– Weinig warmte-energie ontsnapt bij het ventileren van de ruimte.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES