Hot-yoga

Hot-yoga verwarming

YOGA MET VERWARMING

Hot-yoga verwarming van HeatXL is meer dan een gebruiksvoorwerp. De verwarming van een yogastudio met hot-yoga verwarming, heeft een diepere lading dan alleen het technisch verwarmen van de yogaruimte. 

Onze hotyoga verwarming maakt deel uit van de totaalbeleving in jouw yogastudio en van de boodschap die jij de deelnemers meegeeft. Je hebt het dan niet meer over een gebruiksvoorwerp, maar over een wezenlijk onderdeel van jouw studio waarop je moet kunnen vertrouwen.

Bij HeatXL zien wij de potentie van hotyoga verwarming in Europa. HeatXL investeert een groot deel van haar tijd in de ontwikkeling van hot-yoga verwarming. 

Wij zien de potentie, maar nog belangrijker, wij beleven het enthousiasme van onze klanten die werken met onze Hotyoga verwarming systemen. Dat geeft ons extra energie om ons dagelijks te onderscheiden en nog beter te worden. Want zoals elke onderneming startte wij ook met een droom, namelijk de grootste en de beste zijn in ons vakgebied. 

Wij lopen voorop met kwaliteit en specialisme in de branche. Na de start van de productie van onze hot-yoga verwarming in 2008 zijn wij misschien nog niet de grootste in de Europa. Maar we timmeren in de Benelux hard aan de weg om daar de grootste te zijn. 

Een groeiende aantal klanten in Nederland, België en Duitsland met hoogwaardige yoga studio verwarming is daarvan het bewijs. Want een tevreden klant is onze beste advertentie. Dat is onze visie en dat is waar wij voor staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Energiezuinige hot-yoga verwarming

Bespaar geld

Energie zuinige hot-yoga verwarming met infrarood straling zorgt voor een aangenaam klimaat tijdens de yoga lessen. Met HeatXL hotyoga verwarming maak je gebruik van de weldadige en gezonde straling van infrarood. Met de speciale hotyoga infrarood panelen verwarm je direct de deelnemers in de yoga les.

Door de hoge temperatuur van de hot-yoga verwarming panelen profiteren de deelnemers, naast de effecten van een opwekkende yogales, ook van de voordelen van een weldadige diepe warmte. Daarnaast is de HeatXL hot yoga infrarood verwarming zeer zuinig in het verbruik.

Met een hotyoga infrarood verwarming creëer je een warme, gezonde en ontspannen sfeer tijdens de yoga lessen.

Hotyoga verwarming hoge kwaliteit

HeatXL is exclusief importeur en fabrikant van hotyoga verwarming van Duitse kwaliteit.

Het verwarmen van een yogastudio kan op verschillende manieren. Vroeger werden verwarming systemen gebruikt die op basis van luchtverwarming en -verplaatsing werkte. Het verwarmen met lucht als medium is zeer energie onzuinig.

Warme lucht moet constant worden behandeld om de juiste vochtigheid en temperatuur te behouden. Een yogastudio verwarmen door middel van warme lucht levert problemen op zoals vocht, condensatie en schimmelvorming op wanden en plafonds. 

Om vervolgens een gezonde yoga omgeving te creëren moet rekening gehouden worden met bacterie vorming. In vochtige ruimtes die worden verwarmd met lucht, groeien bacteriën weelderig wanneer intrekkend vocht zich nestelt in vloeren en muren.

Yoga docenten zoeken daarom naar een energie zuinig en gezond alternatief voor het verwarmen van de yogastudio. De oplossing ligt voor de hand; een hot yoga verwarming met infrarood stralen. 

 

studio amsterdam hotyoga

Gezonde warmte yoga verwarming

Hotyoga, Hot Pilates en Bikram

¡Een gezonde manier van verwarmen van een yogastudio, zonder de nadelen van een lucht verwarming, is met een de hot-yoga infrarood panelen. Infrarood verwarming warmt door middel van stralingswarmte de objecten en de aanwezigen personen op. 

Naast levering en advies, bieden wij de mogelijkheid gebruik te maken van onze installatie service.

Hot yoga infraroodverwarming is veel zuiniger in het energie verbruik dan traditionele hotyoga verwarming. En zorgt daarnaast voor directe verwarming van de yoga beoefenaar, die een weldadige warmte voelt in de ruimte.

Door ondeskundige leveranciers worden helaas nog steeds standaard infraroodpanelen aangeboden. Warmte ir panelen voor thuisgebruik zijn echter ontoereikend voor het verwarmen van hot yoga. Een hotyoga studio kan normaal gesproken ook niet verwarmd worden met een radiator voor thuisgebruik!

Voor de verwarming van een hot yoga ruimte hebben wij een speciale hotyoga verwarming ontwikkeld die een hoge temperatuur bereikt. Aangename en gezonde warmte voor hot yoga studio’s.

Hotyoga verwarming geschikt voor Hot Pilates en Bikram yoga

De hotyoga verwarming van HeatXL is ook geschikt voor Hot Pilates en Bikram yoga. Door gerichte warmte is de HeatXL hot yoga infrarood verwarming geschikt voor de hoge temperaturen bij Bikram yoga, maar ook voor de lagere temperaturen in een Hot Pilates studio. Vraag onze specialisten naar de technische mogelijkheden.

Yoga is één van de snelst groeiende sporten ter wereld. Er zijn vele soorten yoga te beoefenen die onder de sport yoga genoemd worden. Zoals Hatha-Yoga, Astanga-Yoga, Power-Yoga, Hot Yin yoga en Broga. Hierdoor hebben jouw klanten veel keus aan lesaanbod.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Hot Yoga panelen zijn gezond voor mensen

Temperatuur van Warm yoga 

Ook zijn er yogalessen die onder de vorm van ‘warm yoga’ vallen. Hierbij is de temperatuur tussen de 25 en 30 graden Celsius.

Ook daarvoor is de hotyoga verwarming perfect voor te gebruiken. Middels de thermostaat kan je namelijk eenvoudig de exacte temperatuur regelen. 

Indien na de warme yogales een hot yoga wordt gegevens, kan snel de temperatuur van de hotyoga infrarood panelen verhoogd worden. Binnen enkele seconden is de gewenste temperatuur van 40 graden bereikt. Een infrarood verwarming heeft namelijk geen opwarmtijd nodig. 

Verwarmen van de hotyoga studio

Onze verwarmingen gebruiken krachtige infraroodstralen die een zeer hoge temperatuur bereiken van 190 graden Celsius. Zowel de ruimte als de personen worden opgewarmd, zodat de hotyogalessen in de juiste temperatuur gegeven worden.

Ook de luchtvochtigheid is met de infrarood hotyoga verwarming optimaal te regelen.

Hot yoga bij hoge temperaturen

Hot yoga beoefen je bij hoge temperaturen van rond de 40 graden Celsius. Bij deze vormen van yoga wordt de binnen temperatuur opgevoerd naar 38 tot 42 graden Celsius. Met daarnaast een luchtvochtigheid van 40 procent. Dit mag je ronduit tropisch noemen.

De HeatXL Hotyoga verwarming kan ervoor zorgen dat deze hoge temperaturen en juiste luchtvochtigheid met gemak gehaald worden.

Hotyoga is gezond voor lichaam en geest. De infrarood verwarming hot yoga zorgt ervoor dat de deelnemers tijdens de les een constante hoge temperatuur ervaren. Waardoor de effecten tijdens de hot yoga les zichtbaar zijn.

Infrarood hotyoga verwarming van HeatXL zijn vrij van kunststoffen en elektrostraling, dus er bestaan ook geen risico’s op gezondheidsgebied. Integendeel, het gezonde klimaat heeft juist een positief effect op de gezondheid, geest en lichaam.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES