">

Hot yoga infraroodverwarming

Hoogwaardige Duitse kwaliteit

Hot yoga of Bikram

hot yoga

Hot yoga is ook bekend als Bikram yoga en is een verwarmde vorm van yoga.

Hot yoga is een steeds populairder wordende vorm van yoga waarbij een serie yogahoudingen uit de klassieke stijl van Hatha yoga worden uitgevoerd in een verwarmde yogaruimte.

over hot yoga

 • Hot yoga v/s Bikram yoga

  Het verschil tussen traditionele bikram yoga en hot yoga zit in de houdingen en de ruimte temperatuur waarin de oefeningen worden uitgevoerd. Tijdens een les waarin hotyoga wordt aangeboden geeft een gecertificeerde yogadocent les aan een groep yogastudenten.

 • Hot yoga voor iedereen

  In onze haastige maatschappij zijn steeds meer mensen enthousiast over verschillende vormen van yoga. Veel yogascholen springen in op de vraag en zoeken naar manieren om hot yoga aantrekkelijk te maken voor de verschillende doelgroepen.

 • Hot yoga een sportieve uitdaging

  Hot yoga heeft inmiddels vele gezichten en stijlen gekregen. Vaak worden lessen en vormen door een docent gecombineerd of samengevoegd met andere traditionele stijlen. Door de warmte van hot yoga is deze vorm van yoga ook geschikt voor geoefende sporters die een uitdaging zoeken.

hotyoga

Hot yoga nader uitgelegd

De meeste stijlen hebben als oorsprong de inzichten en houdingen uit de Bikram yoga stijl. De warmte tijdens een hotyoga les kan het best worden geproduceerd door speciale infraroodverwarming systemen geschikt voor yogastudio’s. HeatXL is producent van speciaal voor hot yoga studio’s ontwikkelde infraroodverwarming.

De eisen aan een hot yoga infraroodverwarming wijken af van die van een gewone huis tuin en keuken infraroodverwarming. De hoge temperaturen en met name de inwerking van infraroodstraling is afgestemd op een bepaald spectrum. Dit spectrum zorgt voor een goede opwarming en warmtebeleving in het lichaam. Met het juiste hot yoga systeem zorgt de ervaren warmte in een yogastudio voor extra soepele spieren en makkelijkere bewegingen.

Het regelmatig beoefenen van hot yoga onder een goed afgesteld hotyoga systeem leidt tot een verbeterd lichaamsgewicht en gezonder metabolisme. Door de warmte tijdens de hot yoga les worden afvalstoffen afgevoerd.

Hot yoga producten Compleet pakket
hot yoga panelen

Hot yoga panelen

Speciale infraroodverwarming voor hot yoga studio verwarming.

hot yoga thermostaat

Hotyoga Thermostaten

Professionele hot yoga thermostaten voor de sturing van uw systeem.

hot yoga schakelkast

schakelkast hotyoga

Schakelkasten geproduceerd voor het schakelen van onze panelen.

hot yoga relaitkast

Relaitkast hotyoga

HeatXL professionele schakelkast voor yogastudio's

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Kopen bij de importeur

  U koopt direct bij de producent en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Ruime expertise

  Ons bedrijf is actief met hotyoga verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben onze studio uitgerust met het hotyoga infraroodverwarming van HeatXL. Hiermee zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Hotyoga, Brikram en Hot pilates in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool