Hot pilates

Hot pilates infrarood verwarming

HOTYOGA VERWARMING IS MEER DAN EEN WARMTEBRON

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. De verwarmde vorm van traditionele Pilates door middel van hot pilates infrarood verwarming.

Waar yoga zich focust op verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken, focust hot pilates zich op het versterken en stretchen van het menselijk lichaam.

Bij de hot pilates is de ruimte tot zo’n 35 graden Celsius verwarmd. Hiervoor gebruiken de studio’s infrarood panelen. Deze warmtepanelen worden geleidelijk warm, waardoor een comfortabele verdeling ontstaat. Infrarood panelen geven een efficiënte warmte en zijn daarnaast zeer zuinig in het verbruik. 

HeatXL hotpilates infrarood panelen voor Pilates lessen werken intensief in op de spieren. Daardoor stretchen de spieren makkelijke waardoor de leerlingen beter in hun pilates positie komen. Snelle, zuinige en gerichte warmte.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. 

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio-2

Hot pilates in jouw studio

Gezonde warmte

Infrarood panelen zijn een duurzame en effectieve manier van verwarmen. Ze geven een stralingswarmte af die ontspannend en verrijkend is voor lichaam en geest. De hotpilates HeatXL panelen zijn geruisloos, waardoor de focus en ademhaling niet wordt verstoord.

Door deze infraroodstraling worden de stijve en stramme spieren opgewarmd, waardoor deze flexibeler zijn. Je lichaam komt tijdens een hotpilates les beter in balans. Hierbij verminderen klachten die gepaard gaan met reuma, jicht en artritis. 

Door de warmte die ontstaat met de HeatXL infrarood verwarming in de pilates ruimte ga je zweten. Waarmee je vervolgens afvalstoffen afvoert. 

Sinds 2008 ben je voor infrarood verwarming voor jouw yoga en pilates bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren hoge kwaliteit panelen van Duitse makelij. Tevens zijn wij exclusief Benelux distributeur voor deze welltherm hot pilates panelen. 

Wil je graag meer informatie over onze infrarood panelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.

studio amsterdam hotyoga

Hot pilates infrarood panelen

Infrarood panelen

Hot pilates panelen van HeatXL? De hot pilates panelen van HeatXL zijn speciaal ontwikkeld en gemaakt voor het verwarmen van een pilates studio of hotyoga ruimte.

De infrarood stralen verwarmen direct de deelnemers en objecten in de ruimte. Wij brengen je graag in contact met onze referenties en vertellen je meer over de mogelijkheden van verwarmen met infrarood. 

Infrarood panelen installeren? Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook jouw studio kan profiteren van de zuinige warmtestraling van HeatXL hotpilates infrarood panelen?

Neem dan contact met ons op. Je bent tevens van harte welkom in onze showroom. Onze specialisten leggen je graag uit waarom zoveel studio’s kiezen voor HeatXL. 

Offerte infrarood panelen hot pilates Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw studio, stelt onze specialist een installatie plan op van de te verwarmen ruimte.

In dit plan worden technische zaken met betrekking tot de panelen duidelijk aan je uitgelegd. Ook aspecten zoals isolatie en luchtverversing komen aan bod.

hotyoga verwarming aan plafond yoga studio 3-2

Voordelen van hot pilates

Juiste Temperatuur

– Geruisloos en geurloos.

– Gezonde warmte, stralingswarmte vergelijkbaar met de zon.

– Gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden. 

– Optimale energie besparing zeker in combinatie met zonnepanelen.

– Geen extra onderhoudskosten.

– Droge en schimmelvrije muren.

– Geen beslagen ramen.

– De stralingswarmte wervelt geen stof op en is vriendelijke voor mensen met een allergie.

– Onafhankelijk van fossiele brandstoffen. CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.

– Voor residentiële en commerciële ruimtes, ook ideaal voor inbouw achteraf.

– Infrarood verwarming is goedkoop.

– Panelen ir verwarming zijn makkelijk te installeren.

– Op afstand temperatuur regelen en instellen met smart App.

HOTYOGA VERWARMING

SPECIAAL GEMAAKT VOOR YOGA BIKRAM EN PILATES