Hot pilates

Hot pilates infrarood verwarming

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. De verwarmde vorm van traditionele Pilates door middel van hot pilates infrarood verwarming.

Waar yoga zich focust op verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken, focust hot pilates zich op het versterken en stretchen van het menselijk lichaam.

Bij de hot pilates is de ruimte tot zo’n 35 graden Celsius verwarmd. Hiervoor gebruiken de studio’s infrarood panelen. Deze warmtepanelen worden geleidelijk warm, waardoor een comfortabele verdeling ontstaat. Infrarood panelen geven een efficiënte warmte en zijn daarnaast zeer zuinig in het verbruik. 

HeatXL hotpilates infrarood panelen voor Pilates lessen werken intensief in op de spieren. Daardoor stretchen de spieren makkelijke waardoor de leerlingen beter in hun pilates positie komen. Snelle, zuinige en gerichte warmte.

Yogastudio verwarming met HeatXL infrarood panelen informatie Bikram Hotyoga hot yoga hot pilates

Hot pilates HeatXL in jouw studio

Infrarood panelen zijn een duurzame en effectieve manier van verwarmen. Ze geven een stralingswarmte af die ontspannend en verrijkend is voor lichaam en geest. De hotpilates HeatXL panelen zijn geruisloos, waardoor de focus en ademhaling niet wordt verstoord.

Door deze infraroodstraling worden de stijve en stramme spieren opgewarmd, waardoor deze flexibeler zijn. Je lichaam komt tijdens een hotpilates les beter in balans. Hierbij verminderen klachten die gepaard gaan met reuma, jicht en artritis. 

Door de warmte die ontstaat met de HeatXL infrarood verwarming in de pilates ruimte ga je zweten. Waarmee je vervolgens afvalstoffen afvoert. 

Sinds 2008 ben je voor infrarood verwarming voor jouw yoga en pilates bij ons aan het juiste adres. Wij leveren hoge kwaliteit panelen van Duitse makelij. Tevens zijn wij exclusief Benelux distributeur voor deze welltherm hot pilates panelen. 

Wil je graag meer informatie over onze infrarood panelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heb je een eigen yoga studio of wil je een yoga studio starten. Denk dan aan een Hot Yoga, Hot Pilates en Bikram verwarming. Wij zorgen dat je studio perfect wordt verwarmt met infrarood verwarming. Onze infrarood panelen zijn speciaal gemaakt voor Hot Yoga.

hot-yoga-studio191-amsterdam Bikram Hotyoga hot yoga hot pilates studio

Hot pilates infrarood panelen

Hot pilates panelen van HeatXL? De hot pilates panelen van HeatXL zijn speciaal ontwikkeld en gemaakt voor het verwarmen van een pilates studio of hotyoga ruimte.

De infrarood stralen verwarmen direct de deelnemers en objecten in de ruimte. Wij brengen je graag in contact met onze referenties en vertellen je meer over de mogelijkheden van verwarmen met infrarood. 

Infrarood panelen installeren? Wanneer je interesse hebt in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook jouw studio kan profiteren van de zuinige warmtestraling van HeatXL hotpilates infrarood panelen?

Neem dan contact met ons op. Je bent tevens van harte welkom in onze showroom. Onze specialisten leggen je graag uit waarom zoveel studio’s kiezen voor HeatXL. 

Offerte infrarood panelen hot pilates Indien je over gaat tot de aankoop van ons infrarood systeem voor jouw studio, stelt onze specialist een installatie plan op van de te verwarmen ruimte. In dit plan worden technische zaken met betrekking tot de panelen duidelijk aan je uitgelegd. Ook aspecten zoals isolatie en luchtverversing komen aan bod.

Hotyoga-verwarming-arnhem

Voordelen van hot pilates infrarood panelen

– Geruisloos en geurloos.

– Gezonde warmte, stralingswarmte vergelijkbaar met de zon.

– Gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden. 

– Optimale energie besparing zeker in combinatie met zonnepanelen.

– Geen extra onderhoudskosten.

– Droge en schimmelvrije muren.

– Geen beslagen ramen.

– De stralingswarmte wervelt geen stof op en is vriendelijke voor mensen met een allergie.

– Onafhankelijk van fossiele brandstoffen. CO2-neutraal met eco- en zonne-energie.

– Voor residentiële en commerciële ruimtes, ook ideaal voor inbouw achteraf.

– Infrarood verwarming is goedkoop.

– Panelen ir verwarming zijn makkelijk te installeren.

– Op afstand temperatuur regelen en instellen met smart App.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates.