hot pilates infraroodverwarming

product van Duitse kwaliteit

hot pilates

hot pilates

Hot pilates wat is dat?

Hot pilates is na Bikram yoga in een verwarmde ruimte de nieuwste trend. Fitness studio's en sportscholen introduceren nu ook hot pilates. De verwarmde vorm van traditionele Pilates.

hot pilates studio verwarming

Hot pilates en infrarood panelen

Waar yoga zich focust op verschillende lichaamshoudingen en ademhalingstechnieken, focust hot pilates zich op het versterken en stretchen van het menselijk lichaam.

hot pilates infraroodpanelen

Pilates vewarming laag vebruik

Bij de hot pilates is de ruimte tot circa 35 graden verwarmd. Hiervoor worden infrarood panelen gebruikt. Deze warmtepanelen worden geleidelijk warm, waardoor comfortabele warmte ontstaat.

infrarood panelen hot pilates

HeatXl ook in uw studio?

HeatXL hot pilates infraroodpanelen voor Pilates lessen werken intensief in op de spieren waardoor leerlingen soepel worden en gemakkelijk in hun posities komen. Snel, zuinig en gericht.

hot pilates HeatXL in uw studio

Infrarood panelen zijn een duurzame en effectieve manier van verwarmen. Ze geven een stralingswarmte die ontspannend en verrijkend is voor lichaam en geest. Deze panelen zijn geruisloos, waardoor de focus en ademhaling niet wordt verstoord.

Door deze infraroodstraling worden de stijve en stramme spieren opgewarmd waardoor deze flexibeler worden. Je lichaam zal tijdens een hot pilates les beter in balans komen. Hierbij verminder je klachten die gepaard gaan met reuma, jicht en artritis. Door de warmte die ontstaat met HeatXl infrarood verwarming in de hot pilatesruimte gaat men zweten en voert zo de afvalstoffen af.

Sinds 2008 bent u voor infrarood verwarmingspanelen in uw hot pilatesstudio bij ons aan het goede adres. Wij leveren hoog kwalitatieve panelen van Duitse makelij. Wij zijn exclusief Benelux distributeur voor deze Welltherm hot pilates panelen. Wilt u graag meer informatie over onze infrarood panelen, neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag.

Afspraak maken

hot pilates infrarood panelen

hot pilates panelen van HeatXL

hot pilates panelen zijn ontwikkel en speciaal gemaakt met het oog op de verwarming van een pilates studio of yoga ruimte. Onze panelen verwarmen direct deelnemers en de objecten in de ruimte door middel van infraroodstraling. Wij brengen u graag in contact met onze referenties en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Meer informatie

infrarood panelen installeren?

Wanneer u interesse heeft in de mogelijkheden en wilt weten hoe ook uw studio kan profiteren van de zuinige warmtestraling van HeatXL hot pilates infrarood panelen neem dan contact op met ons bedrijf. Onze specialisten leggen u graag uit waarom zoveel studios kiezen voor HeatXL en helpen ook u graag op weg.

Afspraak maken

Offerte infraroodpanelen hot pilates

Voordat u over gaat tot aankoop van ons infraroodsysteem voor uw studio, maakt u samen met een van onze specialst een afspraak op locatie voor het maken van een plan. In dit plan worden technische zaken met betrekking tot de panelen duidelijk aan u uitgelegd. Ook aspecten zoals isolatie en luchtverversing komen aan bod.

Offerte aanvragen