Contact

SPECIALE HOTYOGA VERWARMING

HOTYOGA VERWARMING IS MEER DAN EEN WARMTEBRON

Onze hot yoga verwarming maakt deel uit van de totaalbeleving in de yogastudio. Een warme en comfortabele studio, die zowel warmte uitstraalt maar ook ontspannen aanvoelt. Dat is de sfeer die je wilt creëren in een hotyoga studio. 

Energie zuinige hotyoga verwarming met infrarood stralen zorgt voor een aangenaam binnenklimaat tijdens de yogalessen. De HeatXL hotyoga verwarming geniet je niet alleen van de aangename warmte, maar ook van een gezond klimaat.

De warme infrarood stralen hebben namelijk een ontspannen en therapeutische werking op ons lichaam. De infrarood stralen verwarmen niet de lucht, maar direct de deelnemers van de yogoles. Deze intense warmte is aangenaam en daarnaast ook nog eens goed voor de spieren. 

Door de hoge temperatuur van de hotyoga verwarmingspanelen profiteren de deelnemers, naast de effecten van een opwekkende yogales, ook van de voordelen van een weldadige diepe warmte. Daarnaast is de HeatXL hot yoga infrarood verwarming zeer zuinig in het verbruik.

Met een hotyoga infrarood verwarming creëer je een warme, gezonde en ontspannen sfeer tijdens de yogalessen. 

Neem contact met ons op en wij zorgen dat je studio perfect in orde komt voor Hotyoga, Bikram en Hot Pilates.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Heb je vragen of wil je meer weten over de zuinige HeatXL infraroodverwarming? Neem contact met ons op. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je per maand of per jaar bespaart met infrarood verwarming.

Contact

HotYoga Verwarming

Hoofdkantoor

Nederland

Blauwhekken 1E
4751XD  Oud Gastel

+31 (0)165-714107

Hoofdkantoor

België

Kruisboommolenstraat 9a
8800 Roeselare

+32 (0) 51490169

Meer dan 30 showrooms in de Benelux

Als je bij jouw bezoek aan één van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij je van tevoren een afspraak te maken via onze website of telefonisch. Wij maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Bezoek ons

Kantoor

Bezoek ons kantoor

Wil je dat wij langskomen

Heb je een groot industrieel,  kantoor of sport project, dan komt onze  adviseur bij je langs. Via het contact formulier kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het jou uitkomt.

Infrarood verwarming kopen doe je niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen.

HeatXL is onderdeel van Auriga Holding B.V. opgericht in 2008. Auriga Holding heeft diverse bedrijfs divisies die zich specialiseren in de levering en productie van energiezuinige producten voor de zakelijke markt.