Contact

Contact over hotyoga infrarood verwarming

Wil je contact met ons over het plaatsen van een hotyoga infrarood verwarming in jouw yoga studio ruimte?

Kom dan langs bij één van onze showrooms en ervaar zelf de heerlijke infrarood warmte. Onze experts geven je graag advies. Het is uiteraard ook mogelijk bij jou hotyoga studio locatie af te spreken met onze adviseur.

Lever ook een persoonlijke bijdrage aan het milieu, geen CO2 uitstoot meer met een HeatXL infrarood verwarming in jouw yoga studio of bikram ruimte. 

Verwarmen met infrarood stralingswarmte betekent tevens een onderhoudsvrij en duurzaam leven voor jouw hotyoga studio. Lage verbruikskosten en energiezuinig verwarmen met gezonde infrarood straling.

HeatXL Nederland

Blauwhekken 1e 
4751 XD Oud Gastel – Nederland

Telefoon: +31(0)165-714107
E-mail: info@heatxl.com

HeatXL België

Kruisboommolenstraat 9a 
8800 Roeselare -België

Telefoon: +32-(0)51490169
E-mail: info@heatxl.com

HeatXL Duitsland

Hardtstrasse 80 
69124 Heidelberg – Duitsland

Telefoon: +49 6221 1852020
E-mail: info@heatxl.com

Waar hotyoga verwarming kopen?

De hotyoga verwarming van HeatXL koop je bij onze winkels. HeatXL heeft diverse partners met showrooms verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Wil je meer informatie of met een adviseur spreken, dan is dat heel goed mogelijk in één van onze showrooms. Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel. 

In de showroom kun je vrijblijvend rondkijken en zelf de infrarood warmte ervaren. Onze adviseurs staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. 

Bezoek aan jouw yoga studio

Tevens kunnen we ook op locatie langskomen, zodat we gelijk jouw yogastudio kunnen bekijken. We stellen een warmteplan op waarbij specifieke zaken rondom de ir panelen, maar ook aspecten van isolatie en luchtverversing, op elkaar zijn afgestemd. 

Je kan iedere vraag stellen, wij zorgen voor een helder en warm antwoord. Net zoals onze hotyoga infrarood verwarming is onze dienstverlening van hoge kwaliteit.

Hotyoga verwarmingen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik in hotyoga studio. Wil je informatie over een hofyoga studio infraroodpanelen.

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga. Bikram is een yoga stijl in een omgeving met een temperatuur van 40 graden.

Hot pilates is na Bikram yoga de nieuwste trend in een verwarmde ruimte. Fitness studio’s en sportscholen introduceren nu ook hot pilates.