Bikram infraroodverwarming

Hoogwaardige Duitse kwaliteit

Bikram yoga

bikram

Bikram is een met HeatXL hotyoga-panelen verwarmde vorm van yoga.

Bikram Is een yoga stijl in een omgevingsruimte met een temperatuur van 40 graden Celsius. HeatXl hotyoga panelen verwarmen de ruimte terwijl de 26 vaste asana’s (oefeningen) en 2 ademhalingssessies worden uitgevoerd.

Bikram verwarming

 • Bikram yoga verwarmen

  Een Bikram sessie voert men uit in 90 minuten zonder onderbreking. De spieren worden bij Bikram gestretcht en gerekt. Door de warmte van HeatXl yogapanelen komen deelnemers verder en dieper in hun oefening en hebben ze de volgende dag minder last van stijve spieren.

 • Yogapanelen en Bikram

  Bikram Choudhury,is de bedenker van de Bikram. Hij beoefende yoga van zijn vierde en op zijn 13e werd hij nationaal yogakampioen van Indië. In Indië is het normaal dat je per dag vier tot zes uur met yoga bezig bent. Op 17 jarige leeftijd liep Choudhury een blessure op tijdens het gewichtheffen in een yogales.

 • HeatXl panelen voor snel spierherstel

  Het oefenschema wat hij tijdens zijn herstel uitvoerde vormd de basis voor Bikram. Door HeatXL Hotyoga infraroodverwarming beleeft Bikram en opleving.

Bikram

Bikram verwarmingspanelen voordelen

Bikram was niet voor iedereen toegankelijk. Door de warme luchttemperaturen hadden mensen met gezondheidsklachten zoals hartproblemen of hoge bloeddruk last van de benauwde en vochtige lucht.

Met Hotyoga infraroodverwarming kan men de warmte in de studio veel beter verdragen doordat niet direct de lucht verwarmd.

Door het toepassen van deze gezonde manier van verwarmen met Hotyogaverwarming van HeatXL verwarmt men de ruimte op een verantwoorde manier. Toch zullen de deelnemers ontzettend zweten door de diepe warmtewerking van onze infraroodpanelen.

Deelnemers dienen natuurlijk nog steeds voor, tijdens en na de Bikram les goed te drinken om het vochtniveau op peil te houden.

Steeds meer yogastudio's in de Benelux benaderen ons voor de levering van HeatXL yogapanelen. Met HeatXL hotyogaverwarming zorgt u voor een plezierig en gezond klimaat in uw yogastudio.

Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bikram yoga verwarming Compleet pakket
Bikram panelen

Bikram panelen

Infraroodpanelen voor Bikramyoga studio verwarming.

Bikram thermostaat

Bikram Thermostaten

Professionele Bikram thermostaten voor aansturing van uw verwarming.

Bikram schakelkast

schakelkast bikram

Schakelkast gemaakt voor het schakelen van Bikrampanelen.

Bikram relaitkast

Relaitkast Bikram

HeatXL professionele schakelkast voor Bikramstudio's

Waarom
HeatXL

 • 1.
  Kopen bij de importeur

  U koopt direct bij de fabrikant en krijgt maatwerk geleverd.

 • 2.
  Ruime expertise

  Ons bedrijf is actief met Bikram verwarming sinds 2008 en hebben veel ervaring.

 • 3.
  Veel referenties

  Ons bedrijf heeft vele goede referenties in Nederland, Belgie en ver daarbuiten.

Wat klanten
zeggen

 • Wij hebben onze Bikram ruimte uitgerust met het Bikram infraroodverwarming van HeatXL. Hiermee zorgen wij voor een aangename warmte in onze yogastudio de klanten zijn zeer enthousiast.

  Fred Greven, Yogastudio

 • Wij richten ons volledig op Brikram en Hotpilates in onze studio. Met HeatXL hotyoga infrarood verwarming passen wij gemakkelijk de temperatuur aan per les.

  Steven de Klei, Yogaschool